Bender2410 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Ahoj, nevíte jak všechny avatar awards ? Nikde nic jsem nenašel. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 PRoste jezdi, vyhravaj a ziskas ajchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 http://avatarawards.ninjasfate.com/retail/dirt-3/ > stačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bender2410 Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 http://avatarawards.ninjasfate.com/retail/dirt-3/ > stačí? I love you man ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Nelovuj mě :) Lovuj google! Hledal jsem to zhruba 10s :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencel.michael Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Zdravím, jen jsem se chtěl zeptat jak získám boty a rukavice. Všude je psané reach fan level 12 a 24, ale nevím, kde se ten level zobrazuje? Není to náhodou level, při závodech přes xbox live? Už mám projetou 2 sezónu a začínám třetí. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Tak při hraní Tour získáváš nake body a tím se ti zvyšuje FUN level ne ? Vždycky po dokončení závodu by se ti to mělo zobrazit. :) Alespoň myslím, že to tak je moc jsem to nehrál. //: BTW nemáš lepší si ten Xbox LIVE gamertag dát do podpisu než do avatara ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencel.michael Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Při hraní tour získáváš sice taky body, ale je to asi nějaké jiné skóre, už mám level 13 a boty nikde :D a ten gamertag taky teďkom kutím jak to udělat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Při hraní tour získáváš sice taky body, ale je to asi nějaké jiné skóre, už mám level 13 a boty nikde :D a ten gamertag taky teďkom kutím jak to udělat :D V tom případě nevím. Ohledně GT jdi na ten tvůj obrázek ze stránek, kde sis to vytvořil. Zkopíruj URL a jdi na C-F do Uživatelský ovládací panel-> Podpis-> image from url ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencel.michael Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 No tak už jsem to udělal, jen skusím jestli se to zobrazí. Bohužel tam mám staré skóre, už dlouho jsem nebyl Live. Kvůli nového dashboatu:-( Jinak díky za pomoc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Zdravím, jen jsem se chtěl zeptat jak získám boty a rukavice. Všude je psané reach fan level 12 a 24, ale nevím, kde se ten level zobrazuje? Není to náhodou level, při závodech přes xbox live? Už mám projetou 2 sezónu a začínám třetí. Díky za odpověď fan level je přes livko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.