kloaka Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 neviem prečo, ale na kazdy subor mi napise ze sa vyskitla chyba pri príprave súboru... a neviem čo mam robit :( otazka č.2: nemate link na nejake zahranične forum ako je toto ? (anglicke napriklad) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Tenhle týden něco dělají se servery, takže to blbne no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 musis cekat,me to treba funguje....:wink:...uz asi 2 dny,predevcirem jsem tahal 2 dily LOST a vpoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 jen tak pro informaci CZshare se tady uz resil asi 1000x...prosim uz zadny topic s problemem ze nejde CZshare..:-x :roll:..kdyztak si napiste s vedenim czsharu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kloaka Odesláno Září 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 možno sa riešil 1000x ale nikdy nevieš či sa nejedna o aktualny problem ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Czshare...vzdycky kdyz nejde je tam problem...presouvaji uz pul roku serverovnu atd... porad neco :-\ uz me stvou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kloaka Odesláno Září 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 a to zahranične forum?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kloaka
neviem prečo, ale na kazdy subor mi napise ze sa vyskitla chyba pri príprave súboru... a neviem čo mam robit :(
otazka č.2: nemate link na nejake zahranične forum ako je toto ? (anglicke napriklad)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts