craig27 Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Čau chlapi dneska jsem hral Crysis 2 grafika, hratelnost všechno je super ale hodně mi vadilo dosti časté doskakování textur např. stromů nebo různých předmětů je to normální nebo je chyba někde v mojí ps3? předem díky za Vaše reakce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 je to normalni, tohle snad delaji vsechny ps3 hry ne? Crysis2 jen trochu vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 běhej ve hře pomaleji :D :D problém by potom měl být menší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
craig27
Čau chlapi dneska jsem hral Crysis 2 grafika, hratelnost všechno je super ale hodně mi vadilo dosti časté doskakování textur např. stromů nebo různých předmětů je to normální nebo je chyba někde v mojí ps3? předem díky za Vaše reakce...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.