xxYoshixx Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Vyžadují novější hry vyhšší FW než 3.55 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJSmajlo Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Jasne ze jo treba mortal kombat 9 vyzaduje 3.56 a novejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 riddle Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Jen doplním pokud chceš hrát hry které vyžadují vyšší verzi FW tak budeš potřebovat na hru fix. Nevýhodou je fakt že ne na všechny novější hry existuje fix a pak takový inFAMOUS2 chodí taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJSmajlo Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Me treba reail patch jako fix na mortala 9 vubec nechodil takze kdyz tedka uz rozjeli psn tak sem presel na ofw ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 riddle Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Zkoušel jsem taky a rozchodil jsem to i když jsem se zapotil :P budeš potřebovat mít v mechanice jakýkoliv disk z PS3 a bude ti to fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxYoshixx
Vyžadují novější hry vyhšší FW než 3.55 ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.