Chico Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Ahoj mám crysis 2 hral jsem až do 11 mise do konce když tam zabiji toho ufona a máme se sejít u Auta. Když dojdu k auto tak mě to nechce pustit dál. Nevíte čím to je? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Ahoj mám crysis 2 hral jsem až do 11 mise do konce když tam zabiji toho ufona a máme se sejít u Auta. Když dojdu k auto tak mě to nechce pustit dál. Nevíte čím to je? Děkuji Koukal ses na youtube?Vetsinou tam mas vsechny misse ukazane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chico Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Koukal ses na youtube?Vetsinou tam mas vsechny misse ukazane Jo to už jsem se dávno koukal. Dělám vše jak to mají ale jak jim ten generál tam začne říkat 15 min. Tak u mě nic neřekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 nemáš nahodou jenom BETU (tu uniklou verzi)? u tý to dělalo všem, ale jestli máš plnou tak to nevim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chico Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 nemáš nahodou jenom BETU (tu uniklou verzi)? u tý to dělalo všem, ale jestli máš plnou tak to nevim ;) Jj mám plnou jsem si jí stáhnul všem 400 lidem bez problémů jenom mě ne. Originál nemám protože jsem to chtěl jen zkusit a nějak mě to chytlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chico
Ahoj mám crysis 2 hral jsem až do 11 mise do konce když tam zabiji toho ufona a máme se sejít u Auta. Když dojdu k auto tak mě to nechce pustit dál. Nevíte čím to je? Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.