krasik Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Mám problém z vypálením hry :( Stahnul sem pres torrent hru Fight night shampion. po vyextrahovani mam 2veci-soubor DVD který má 1Kb,winrararchiv který má 7,6GB(obsahuje složku SystemUpdate,Video_TS,Audio_TS Docetl jsem se ze to mam prekontrolovat pres program ABGX360..... Když spustím abgx360 tak mi to najde ten rar jak má přes 7GB. dam to prekontroluje se to ale vubec nwm kam se mi vytvorilo do .dvd co mam vypalit.... PORADTE :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vinie Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 http://console-forum.net/tema/86485-gt-vypalovani-vse-okolo-vypalovani-a-jak-spravne-vypalovat-lt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krasik Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 to jo ale ja nwm kde ten .dvd najdu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Píšeš že po stáhnutí máš dva soubory .dvd a "rar" - což je ISO. Ten "rar" překontroluješ v ABGX a vypálíš ten soubor .dvd. Ono se ti po kontrole v ABGX zmizelo soubor .dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vinie Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 a vypaluješ .dvd nebo to .iso podle toho návodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
krasik
Mám problém z vypálením hry :(
Stahnul sem pres torrent hru Fight night shampion.
po vyextrahovani mam 2veci-soubor DVD který má 1Kb,winrararchiv který má 7,6GB(obsahuje složku SystemUpdate,Video_TS,Audio_TS
Docetl jsem se ze to mam prekontrolovat pres program ABGX360.....
Když spustím abgx360 tak mi to najde ten rar jak má přes 7GB.
dam to prekontroluje se to ale vubec nwm kam se mi vytvorilo do .dvd co mam vypalit....
PORADTE :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.