BobanCreed Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 ČAO , chtěl jsem se zeptat co spustím za hry z flash ixtreme 1.6 , pujdem mi i nejnovější hry? diky za odp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Spustíš normálně jen hry do wave 3 . Novější hry i s wave 11 spustíš pomocí active iso a nebo opatchováním na wave 3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik008 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 No.. já mám iextreme 1.61 a pustím i hry do wawe 6 (jede mi poslední Top Spin). Zajímá mne ale možnost pustit novější hry pomocí opatchování? Jak to funguje? Opatchuju například poslední Mortal Kombat a půjde mi pustit? Jak se to dělá? Díky za info Pat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Teoreticky by jsi měl spustit i hry s wave 11 bez opatchování . Dva členové už mi ale psali , že je nespustili - jedině přes active iso . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik008 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 No.. pravda je, že jsem to nezkusil a když se to nezkusí... tak to nezjistím :-) někde na foru jsem načerpal informaci, že to prostě nejde. Ale co to je active iso, to netuším. Jdu hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 No.. pravda je, že jsem to nezkusil a když se to nezkusí... tak to nezjistím :-) někde na foru jsem načerpal informaci, že to prostě nejde. Ale co to je active iso, to netuším. Jdu hledat. Když ti to nepůjde , tak info o active iso je zde : http://console-forum.net/tema/51466-prevod-wawe3-na-starsi-typy-ixfw-navod-activate-iso-pro-wawe4-update-nxe-dash-atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik008 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Tak skrze active iso mi naskočil i poslední Mortal Kombat. Probém je jinde... pokouším se updatovat dash na poslední možný (který nepřepíše flash mechaniky) a vyhazuje mi to chybu. Pokusil jsem se z flashky, z hry.... a stejně to nejde :-(. Je možné, že mi update dashe brání JTAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Tak skrze active iso mi naskočil i poslední Mortal Kombat. Probém je jinde... pokouším se updatovat dash na poslední možný (který nepřepíše flash mechaniky) a vyhazuje mi to chybu. Pokusil jsem se z flashky, z hry.... a stejně to nejde :-(. Je možné, že mi update dashe brání JTAG? Jestli máš JTag , tak se myslím normálně neupdatuje , aby jsi si JTag nezrušil . Je na to nějaký zvláštní způsob , ale s tím ti neporadím - Jtag nemám , tak nevím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Update jtagu :))))))))) ty jsi dobrej blazen vid :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik008 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 No.. jestli jsem blázen, to nevím... zatím mi však řidičák nevzali :-) hehe. No... a abychom se dostali k jádru věci, něvěděl bys Linuxíku tedy o způsobu, jak novější hry rozběhat? Pokud neexistuje, omlouvám se, ale když nevím... zeptám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 foruman Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Proč by ti brali řidičák, venku řídí i s IQ 25 ze zvláštní školy, problém je pouze ten, že často u toho někdo umře...ale zpátky k xboxu. jTaG nemá s flashem nic společného, nezmiňuj ho tedy ve spojitosti s tvým xboxem. Pokud chceš hrát nové hry, musíš mít flashnutou mechaniku CFW LT+ 1.0 nebo 1.1 (úprava PFI ). Co se týče dashe, tam je to složitější - pokud budeš flashovat po aktualizace dashe - klidně nahraj nejnovější ( během update dojde k naflashování OFW ). Nicméně ti doporučuji měsíc počkat na LT+ 2.0 podporou nového souborového systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BobanCreed
ČAO , chtěl jsem se zeptat co spustím za hry z flash ixtreme 1.6 , pujdem mi i nejnovější hry? diky za odp :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.