Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

flash

BobanCreed

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No.. já mám iextreme 1.61 a pustím i hry do wawe 6 (jede mi poslední Top Spin). Zajímá mne ale možnost pustit novější hry pomocí opatchování? Jak to funguje? Opatchuju například poslední Mortal Kombat a půjde mi pustit? Jak se to dělá?

Díky za info

Pat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
No.. pravda je, že jsem to nezkusil a když se to nezkusí... tak to nezjistím :-) někde na foru jsem načerpal informaci, že to prostě nejde. Ale co to je active iso, to netuším. Jdu hledat.

Když ti to nepůjde , tak info o active iso je zde :

http://console-forum.net/tema/51466-prevod-wawe3-na-starsi-typy-ixfw-navod-activate-iso-pro-wawe4-update-nxe-dash-atd

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak skrze active iso mi naskočil i poslední Mortal Kombat. Probém je jinde... pokouším se updatovat dash na poslední možný (který nepřepíše flash mechaniky) a vyhazuje mi to chybu. Pokusil jsem se z flashky, z hry.... a stejně to nejde :-(. Je možné, že mi update dashe brání JTAG?

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak skrze active iso mi naskočil i poslední Mortal Kombat. Probém je jinde... pokouším se updatovat dash na poslední možný (který nepřepíše flash mechaniky) a vyhazuje mi to chybu. Pokusil jsem se z flashky, z hry.... a stejně to nejde :-(. Je možné, že mi update dashe brání JTAG?

Jestli máš JTag , tak se myslím normálně neupdatuje , aby jsi si JTag nezrušil . Je na to nějaký zvláštní způsob , ale s tím ti neporadím - Jtag nemám , tak nevím .

Odkaz ke komentáři

• 0

Proč by ti brali řidičák, venku řídí i s IQ 25 ze zvláštní školy, problém je pouze ten, že často u toho někdo umře...ale zpátky k xboxu.

jTaG nemá s flashem nic společného, nezmiňuj ho tedy ve spojitosti s tvým xboxem. Pokud chceš hrát nové hry, musíš mít flashnutou mechaniku CFW LT+ 1.0 nebo 1.1 (úprava PFI ). Co se týče dashe, tam je to složitější - pokud budeš flashovat po aktualizace dashe - klidně nahraj nejnovější ( během update dojde k naflashování OFW ).

Nicméně ti doporučuji měsíc počkat na LT+ 2.0 podporou nového souborového systému.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu