jirkahns Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 cus nevite proc mi ve hre nejde zvuk? kdyz v ostatnich hrach mi jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 spatne ovladace (stare) / vypnuty zvuk ve hre / spatnej release crackly verze hry ... duvodu je mnoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirkahns Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 hele mozna je to tema ovladacema. protoze zvuk ve hre mam zapnuty a cracku sem zkousel uz mnoho a porad nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 tzn stranky vyrobce - nove ovladace nebo novy directX, tezko rict, musis zkouset... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirkahns Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 ok zkusim zatim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirkahns
cus nevite proc mi ve hre nejde zvuk? kdyz v ostatnich hrach mi jde?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.