johny80 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Dobrý den, potřebuji poradit, které PSP si zakoupit. Chci na něm hrát flash hry. Uvažuji nad PSP 3000 nebo PSP GO. Můžete mi poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Kašli na to a počkej na PS Vita (PSP2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Pokud myslíš flash hry jako např SFGame,BiteFight nebo Gladiatus a podobný pitchoviny,tak si to nezahraješ. pokud jsi zkomolil a spletl si výraz Flash (Hacknutí PSP pro stažený hry) tak bych šel do 3000. Ale nejlepší by bylo.jak říkal Vondy,aby jsi si koupil PS Vita (PSP2 alias NGP) a počkal na něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pSpMaster Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 kdy vlastně vychází PS Vita ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 na leotšní E3 bude představena cena,oficiální název a kdy má vyjít,já si myslim že o vánocích 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luklkluk Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 jasne ale ono ,,prolomeni,, nebude hned po vydani a levne taky nebude..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 ale za kvalitní hry si přece rádi zaplatíme že? nejsme přece cigáni a čekáme na koupi až to prolomí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
johny80
Dobrý den, potřebuji poradit, které PSP si zakoupit. Chci na něm hrát flash hry.
Uvažuji nad PSP 3000 nebo PSP GO.
Můžete mi poradit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.