silver Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Čus uvazejeme s kámosema ze bysme zalozili clan...ktery by se hlavne venoval hre COD4 ... jsme zatim 3 (semnou) ... otazky , chctit do clanu piste me...nebo si me pridejte na PSN: SiMPLE_DiE a napiste tam : clan cz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 CoD 4? No tak já bych klidně do toho šel můj nick na PSN: duska33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Nešel by COD 5 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 COD4 přijde zítra :)) takže prosím přidat :) Lukasneo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Přídejte si mě ale teď tady tak dva týdny nebudu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 mě si přidej taky..:) myslim že na tom nejsem špatně, nick jako tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 tak už jest doma :) prosím přidat, nick Lukasneo, potvrdím ihned :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Tak si vás jdu přidat - nezahrál by někdo dneska odpoledne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 a nešel by cod 5 já cod4 nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.