petiiik77 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Cau jaky psp mám koupit jde mne o flash ktery se lepe flashuje to 3004 ma firmware 6.37 a tady nemuzu najit navod jak flashnout díky za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Millo_CZ Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 kup si 2000 se starší deskou (nesmí to být TA-088v3!) ať máš kompletní plný custom firmware nebo psp 3000 / Go a tam si hodíš light cfw (light = po resetu je budeš muset spustit znovu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petiiik77 Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 a ten 3004 s FW 6.37 je na nic ?? protoze ho mam od kamosa za levnej peniz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
petiiik77
Cau jaky psp mám koupit jde mne o flash ktery se lepe flashuje to 3004 ma firmware 6.37 a tady
nemuzu najit navod jak flashnout díky za rady :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.