macek 22 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Ahoj, mám už asi půl roku xbox 360 a koupil jsem si hru a setkal se stím že se mi neukládá autimaticky odehraná mise, musím hrát pořád od začátku.(mám si založitprofil? a jak)poraďte mi, co mám udělat, aby se mi mise ukládali? dík Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 vytvor si profil - Create Profile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macek 22 Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 a kde v menu x boxu nebo ve spuštěný hře, prosimtě a když se mi při spuštění hry ukazuje tabulka uptade yes nebo now, co to znamená? hraju jen singl, nejsem připojen na síť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 a kde v menu x boxu nebo ve spuštěný hře, prosimtě a když se mi při spuštění hry ukazuje tabulka uptade yes nebo now, co to znamená? hraju jen singl, nejsem připojen na síť On asi myslí jestli máš založený profil v menu xboxu . potom se tě hra jen zeptá , kam má save ukládat - jestli na HDD , nebo memory kartu.Když se ti při spuštění hry ukazuje tato tabulka , tak to znamená , že hra vyžaduje vyšší dashboard , než máš v xboxu .Nejlépe když si aktualizuješ na DB 12625 přes flešku , který stáhneš zde : http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Ahoj delas to v xbox dashboard {(hlavni menu v xku) hned jak zapnes xbox}..... A ten update no to zalezi co to mas za hru a jakou mas verzi dashboardu a flashe (ale na toto uz tu jsou jini lide co o tom vedi 100krat vic nez ja ;) ) EDIT: Pozde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.