Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

2,5 HDD smrt ?

joseef

Otázka

Zdar , mám problém , zformátoval jsem ext. 2,5 HDD , kterej používám k PS3 na filmy . Naformátoval jsem ho na NTFS , ale to s PS3 nejde dokupy takže jsem ho znova naformátoval na FAT32 a odteď už to nejde , vůbec se mi neukáže , že je připojenej . Když kouknu do správce HW tak tam je ale jinak nic . Nevíte někdo ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

doporučuji navštívit odborný servis, kterej si za to vezme minimálne 500kč... a lentilek psal že u klasického formátování mu to rozbilo disk... zkus stáhnou GParted (nabootuješ to jednorázově z CD a tim můžeš formátovat, rozdělovat disk..), jestli ti ho to nenajde nebo ti to napíše chybu, zkus updatnout firmware HDD... jinak už nevim, ale v servisu ti stejně řeknou že to nejde a budou za to chtít prachy :D a nebo jestli máš záruku tak ho vyreklamuj...

Odkaz ke komentáři

• 0

okej , díky za rady , značka je to Samsung v rámečku ADATA ... servis určitě ne , a reklamace nepřipadá v úvahu , protože firma u který jsem to koupil už neexistuje :D

EDIT: problém vyřešen , díky moc , GParted je skvělej program :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu