3n10n Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Ahoj lidi, mám takovej dotaz: Je udelat/ nebo nekde zakoupit redukci z HDMI >> HDMI (pro video) s CINCH (pro audio L a P) ? Mám totiz full hd monitor s hdmi ale bez repro :) Predem dekuji na vase rady a preji krasny den :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 jestli mas moznost sezen si nekde nejakej zesilovac... mam to udelany tak ze HDMI kabel do Monitoru a v psku jak je scart kabel tak ty 2 (nwm presne jaky to sou myslim ze bilej a cervenej konektor mam v zesiku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 tak si nastav na ps nastav, ze chces zvuk cinchema...system setings-audio output- cinch nebo tak neco normalne to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3n10n Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Vyreseno!! Dekuju vsem :) LOCK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
3n10n
Ahoj lidi,
mám takovej dotaz: Je udelat/ nebo nekde zakoupit redukci z HDMI >> HDMI (pro video) s CINCH (pro audio L a P) ?
Mám totiz full hd monitor s hdmi ale bez repro :)
Predem dekuji na vase rady a preji krasny den :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.