torrentsite Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Ahoj mam dotaz ohledne psp 3004 2.39 jeslti jde flashnout , abych mohl hrat stazene iso hry . popr. jak se da flashnout a nebo pokud je nekdo z Klášterce nad Ohří muzeme se domluvit na cene . torrentsite@email.cz popr. navod na email . Dekuji mooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Můžeš nahodit 5.00 M33, 5.50 GEN, 6.20 PRO atd... http://console-forum.net/forum/41-psp-tutorialy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 torrentsite Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Ahoj dekuji ti moc za odpoved , ale nejak jsem tohle nepochodil tady je toho nejak moc na mne .. pokud to umis a nebo vis jak na to muzes mi prosim treba na email poslat navod jak na to ? co stahnout popr. kam to nahrat . atd a pak jak spustit iso hru ? prosiim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Počkat, model 3004 a FW 2.39 je blbost. Zkontroluj si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 torrentsite Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 mno v system information mam 6.39 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 torrentsite Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Teda 6.39 promiin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Tak to je jiná, zjisti si co máš za desku a udělej DG na 6.20, případně 6.35: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011050014 Pak si na dotyčnou verzi nahraj CFW: http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b6-permanent-patch-29-5-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 torrentsite Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Mno dnesak jsem ho kupoval je to psp 3004 6.39 piano black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 torrentsite Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 a tohle vsechno zjistim jak ? mne staci proste napsat postup a podle toho se budu ridit .. tak pomuzes mi jeslti to pujde prosim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Jak? Na co myslíš že sem dávám ty odkazy? Na ozdobu? Máś tam postupy jak co zjistit a nahrát. Mimochodem tlačítko "Upravit příspěvek" tu nápodobně není na ozdobu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 torrentsite Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Hele ptam se tady jasne jestli tento model jde udelat aby mohl hrat iso hry.a ty si to okomentoval jako prvni , ja jako prvni se te ptam jak se to dela . a ty mi posles odkaz a clovek se vtom nemuze ani vznat pokud jsi tak hodny tak mi muzes popsat podle sebe jak se co dela . to znamena ze treba napises stahni tohle tohle tam a tam a je to ne ? je to tezky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Tak to bohužel, poradit jsem poradil ale vodit za ručičku tě nehodlám a kord ne když je po půlnoci. Navíc nevím v čem se nemůžeš vyznat, že to podporuje tvůj model 300X tam píšou a co kam nakopírovat a jak použít tam je jasně napsáno. Adios. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 torrentsite Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Dobre dekuji moc ;) jeste se te tedy zeptat na posledni vec . podle jakych odkazu se mam ridit ? z obou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Ano, na těch PSP novinkách je postup jak udělat downgrade na nižší verzi FW a na tom druhým je postup jak na CFW, ale lepší bude když na to se podíváš taky sem (není to takej chaoz): http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Teď jsem si ještě i vzpoměl že je i CFW na 6.39, ale nevím jak je to kvalitní... Řekl bych že 6.35 PRO by byl lepší, ale za pokus nic nedáš a ani bys kdyžtak nemusel dělat DG: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011050017 U všeho tam je postup takže se stačí držet dle něho a není se čeho bát. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 torrentsite Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Hele tak uz to asi mam mam to 6.39 ME-4 a pri zmacnuti select se mi objevi malinkata tabulka a je tam cpu atd .. a ted jak nato abych spustil tu hru prosim iso ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 V tý tabulce u UMD ISO MODE nastav M33 driver (pokuď už není) a zbytek nech jak je. Stažený hry se dávají do ms0:/ISO/ - čili hned jak otevřeš paměťovku tak tam vytvoř složku ISO a do ní házej hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 torrentsite Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Jo dobre mam to tam driver m33 ted uz jen kopiruju tak mmmnt hnedka napisu jinak dekuji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 torrentsite Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Tak natom tedy nic nebylo instaloval jsem jen LCFW 6.39 ME-4 nic jinyho .. takze jen jeden program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 torrentsite Odesláno Červen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 V tý tabulce u UMD ISO MODE nastav M33 driver (pokuď už není) a zbytek nech jak je. Stažený hry se dávají do ms0:/ISO/ - čili hned jak otevřeš paměťovku tak tam vytvoř složku ISO a do ní házej hry. Jo hele jinak diik za vse . jede to supper ;) a ani natom nic nebylo .. udelal jsem 6.39 ME-4 a bezi vsechnoo jak maa ;) takze jeste jednou dikyy mooc .. Ahooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
torrentsite
Ahoj mam dotaz ohledne psp 3004 2.39 jeslti jde flashnout , abych mohl hrat stazene iso hry . popr. jak se da flashnout a nebo pokud je nekdo z Klášterce nad Ohří muzeme se domluvit na cene . torrentsite@email.cz popr. navod na email . Dekuji mooc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.