TheSpachtlik Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Zdravím.. na svém PSP mám 6.35 PRO.. je pravda že je to neelegantní a poměrně zastaralé řešení ale alespoň jsem rozjel hry.. teda jen některé a to je právě ten problém.. včera jsem si stáhnul asi 3 "ruzné verze" Burnout Legends a ani jedna z nich nešla.. vždy zčernala obrazovka a pak se psp vyplo.. dělalo mi to už i u páru jiných her ale celkem mě to už **** a proto se ptám jestli s tím máte někdo také zkušenosti a případně i řešení.. Ještě mě napadlo že bych přešel na CFW ale nejsem si tím vůbec jistý a bojím se bricku.. Doufám že mi někdo poradí a všem co poradí užitečně Thanks :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaBoss Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Jaký máš přesně? Pro B-6 ? a nebo starší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Nevím jak to opravit, ale do toho Bricku bych nešel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.