TheSpachtlik Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2011 Zdravím.. na svém PSP mám 6.35 PRO.. je pravda že je to neelegantní a poměrně zastaralé řešení ale alespoň jsem rozjel hry.. teda jen některé a to je právě ten problém.. včera jsem si stáhnul asi 3 "ruzné verze" Burnout Legends a ani jedna z nich nešla.. vždy zčernala obrazovka a pak se psp vyplo.. dělalo mi to už i u páru jiných her ale celkem mě to už **** a proto se ptám jestli s tím máte někdo také zkušenosti a případně i řešení.. Ještě mě napadlo že bych přešel na CFW ale nejsem si tím vůbec jistý a bojím se bricku.. Doufám že mi někdo poradí a všem co poradí užitečně Thanks :) Citovat
JardaBoss Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 Jaký máš přesně? Pro B-6 ? a nebo starší? Citovat
DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2011 Nevím jak to opravit, ale do toho Bricku bych nešel :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.