kubas05 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Zdravím, chtěl jsem si s kámošem zahrát borderlands přes hamachi, ale nějak to nešlo. Pak jsem někde četl, že to jde přes garenu tak jsem to zkusili, ale také nám to nešlo. Nikdy jsme neviděli ani jeden hru pokud jeden vytvořil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Osobně jsem hrál Borderlands přes Garenu, problém bude buďto ve Firewallu nebo ve špatné verzi patche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Červen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Osobně jsem hrál Borderlands přes Garenu, problém bude buďto ve Firewallu nebo ve špatné verzi patche. Firewall máme oba vypnutý, teď jsme dali instalovat novej patch(1.4.1), tak to večer zkusíme a pak napíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 hele myslis Multiplayer nebo COOP?(nevim jestli tam je MP :) ja to hral s bratrem a pres LAN to slo v pohode bez patchu a hamachi(ale LAN no :/ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Červen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 hele myslis Multiplayer nebo COOP?(nevim jestli tam je MP :) ja to hral s bratrem a pres LAN to slo v pohode bez patchu a hamachi(ale LAN no :/ ) Myslim CO-OP. Přes LAN, když jsme byli v jedný místnosti na stejný WI-FIně tak to také šlo. Ale teď když je každej na jinym konci města tak to nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Hamachi,Garena..... Opechuj si to na nejnovejsi verzi a bez na Tunngle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 na CoP rozhodne doporučuju GameRanger osobne přesto hraju a žadnej problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Tak už s kámošem vidíme založenou hru, ale nejde se na ní připojit. Běží tam čas 30s do kterého by se to mělo spojit, ale nespojí se to. Poradíte co dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Tak už s kámošem vidíme založenou hru, ale nejde se na ní připojit. Běží tam čas 30s do kterého by se to mělo spojit, ale nespojí se to. Poradíte co dál? Jaj zkousel jsi to tunngle?Tam staci jen nainstalovat tunngle a potom najit hru kterou potrebujes a hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Jaj zkousel jsi to tunngle?Tam staci jen nainstalovat tunngle a potom najit hru kterou potrebujes a hrat... No kdyt to zkoušíme přes Tunngle. Ale pak tam když se chce třeba on připojit na server co jsem vytvořil, tak mu tam beží čas 30s, ale nepřipojího to. Píše to něco že ztratil spojení. Nejde to ani když on založí a já se chci připojit. Dělá to to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 hrajte prez Garenu... taky sem prez garenu driv hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Tohle to dělá: Vyberu server, který vytvořil kámoš a dam připojit. http://img692.imageshack.us/img692/9414/borderlands201106051521.png Po asi 20s to napíše: http://img37.imageshack.us/img37/9414/borderlands201106051521.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Asi nikdo z vas nema verejnou IP ze?Tak se budete muset pripojit na jine servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.