Dunky Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 THQ uvolnilo již druhý teaser k pokračování původní hry Metro 2033, které dostalo podtitul Last Light. Teaser je oproti tomu prvnímu prakticky stejný, stejná hudba, záběry,…. Ale tentokrát je obohacen o nové scénky, přestřelky a plno zajímavých věcí. No co si myslíte, nevypadá to úchvatně ? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wjF54BYpk9U Zdroj: http://www.facegame.cz/metro-last-light-e3-teaser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 parada, hlavne super je, ze bude i na PS3, na PS3 by mohli udelat edici, ve ktery by byl i prvni dil aby sme si ho zahrali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Já se na to docela těšim, je to sice trochu hororová hra, ale ne přímo jako taková...občas jsem se v jedničce docela bál :D ale dohrál jsem jí statečně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 doufám že druhej díl bude víc podobný Stalkeru, jednicka byla fajn , ale ty nestvůry byly ubohý vůbec nebyly strašidelný, ale jinak atmosfera super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 doufám že druhej díl bude víc podobný Stalkeru, jednickabyla fajn , ale ty nestvůry byly ubohý vůbec nebyly strašidelný, ale jinak atmosfera super Tak to já tedy doufam, že to jako STALKER nebude, protože STALKER je opravdu šílená hra, alespoň podle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Ten teaser I ten "gameplay" trailer jsou paradni, k metro 2033 jsem se jeste nedostal, ale dost se na to tesim, asi si to schovam tesne pred release last lightu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Ten teaser I ten "gameplay" trailer jsou paradni, k metro 2033 jsem se jeste nedostal, ale dost se na to tesim, asi si to schovam tesne pred release last lightu... To si rozhodně zahral v co nejbližší době :)...já osobně si myslím, že ten druhý díl bude o uplně něčem jinym protože Metro 2033 bylo na konci zakončený, tak že by ani nikdo s dalším dílem nepočítal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Bude to pokračovat Jen ne tak jako v knize metro 2034 proto I jiny nazev ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.