haklik Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 ahoj mám takový problém hraval jsem hry ale ted když bych chtěl nějakou novější hru jako DIRT3, MX vs ATV alive atd. tak je to na FW: 3.60 nevíte někdo co s tím aby mi to jelo na kmeaw 3.55 existuje prí nějakí eboot fix nebo co ale ještě jsem se s ním nesetkal prosím pomozte (jinak nějak to musí jít hrát btw ty hry jsou normálně ke stažení) možná že 3.55 rozjede i hru na fw: 3.60 já to nezkoušel jen četl zatím, pokud někdo víte napište sem nebo PM díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 no tak na 3.55 hry z 3.60 nerozjedeš ale nektery fungujou pac sony udelali chybu a nový patche zkompilovali 3.55 SDKáčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Zatím nic, musíš čekat na patch kterej zase udělaj pro nižší FW a nebo spoofer, myslim ze Portal 2(první hra co chtěla 3.60FW) jde hrát přes 3.60 Spoof na 3.55, ale netestoval jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haklik Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 aha a neni zapotřebí třeba ještě novější multiman? já se v tom moc nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 multiMAN neni jedinej manager.... ale nejdriv bych kouknul na ten 3.60 spoof pak bych resil managera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haklik Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 aha tak už jsem rozjel hru (MX vs ATV ALIVE) která je na FW: 3.60 přes kmeaw 3.55 díky moc akorat mam problem kde sehnat patche k těm hrám nevíte nějakou stránku a ještě by mi pomohlo nevite kde stáhnout LEGO Pirates of the Carribean: The Video Game ale s českými titulky jinak díky moc za pomoc všem PS: Nemec30 na ten spoof kašli te ti nepomuže ten byl pouze abys mohl na PSN a ted už je stejně novejší FW takže je k ničemu a ty hry na FW 3.60 potřebuješ pouze tu hru toho managera a pak ten patch díky němu to pak rozjedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.riha1 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tak hry muzes stahnout na www.ps3arena.net je tam toho dost a kde si sehnal patch na hry taky bych potreboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.