Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

hry co jsou na FW : 3.60 a výš

haklik

Recommended Posts

ahoj mám takový problém hraval jsem hry ale ted když bych chtěl nějakou novější hru jako DIRT3, MX vs ATV alive atd. tak je to na FW: 3.60 nevíte někdo co s tím aby mi to jelo na kmeaw 3.55 existuje prí nějakí eboot fix nebo co ale ještě jsem se s ním nesetkal prosím pomozte (jinak nějak to musí jít hrát btw ty hry jsou normálně ke stažení) možná že 3.55 rozjede i hru na fw: 3.60 já to nezkoušel jen četl zatím, pokud někdo víte napište sem nebo PM díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aha tak už jsem rozjel hru (MX vs ATV ALIVE) která je na FW: 3.60 přes kmeaw 3.55 díky moc akorat mam problem kde sehnat patche k těm hrám nevíte nějakou stránku a ještě by mi pomohlo nevite kde stáhnout LEGO Pirates of the Carribean: The Video Game ale s českými titulky jinak díky moc za pomoc všem PS: Nemec30 na ten spoof kašli te ti nepomuže ten byl pouze abys mohl na PSN a ted už je stejně novejší FW takže je k ničemu a ty hry na FW 3.60 potřebuješ pouze tu hru toho managera a pak ten patch díky němu to pak rozjedeš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu