duska33 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Takžee, PS Store funguje to každý asi ví a je tam i baliček Welcome Back. Mám na něj dotaz psalo se, že 2 hry zdarma právě stahuju InFamous a už se mi neukázali na výběr další hry, ukáže se mi to až po stažení a nebo tam mají nějakou chybičku? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapija Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Joj, mám podobný problém. Já jsem si hned zvolil 30 denní PS plus a už se mi vůbec neukázali ty dvě hry zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapija Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Procházel forum (dost dlouho :D) a prý se to vyřeší když pujdeš do Account Management>Transaction Management>Services List a tam ti ta nabídka vyjede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Já tam teda najel a napsalo to The connection to the server timed out :D tak snad to pojede později, ale díky kámo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.