duska33 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2011 Takžee, PS Store funguje to každý asi ví a je tam i baliček Welcome Back. Mám na něj dotaz psalo se, že 2 hry zdarma právě stahuju InFamous a už se mi neukázali na výběr další hry, ukáže se mi to až po stažení a nebo tam mají nějakou chybičku? :bash: Citovat
kapija Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Joj, mám podobný problém. Já jsem si hned zvolil 30 denní PS plus a už se mi vůbec neukázali ty dvě hry zdarma. Citovat
kapija Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Procházel forum (dost dlouho :D) a prý se to vyřeší když pujdeš do Account Management>Transaction Management>Services List a tam ti ta nabídka vyjede. Citovat
duska33 Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Já tam teda najel a napsalo to The connection to the server timed out :D tak snad to pojede později, ale díky kámo :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.