Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Žádost o pomoc s koupí konzole a naslednym FLASHem

Otázka

Odesláno

V teto problematice se moc nevyznam a proto se obracim na vas - zkusene a znale lidi, kteri se v teto problematice jiz delsi dobu orientuji.

Chci si koupit Xbox 360, chci hrat i nejnovejsi hry (tzn. s AP 2.5 nebo co to presne je), ale nechci utracet za kdejakou originalku = nutny flash mechaniky.

Zvazuji koupit tuto konzoli:

http://www.softcom.cz/produkt/herni-konzole-xbox-360-s-premium-system-kinect-bundle-250gb/?flist=1

Cetl jsem ale, ze tyto konzole nelze flashnout.

Je tu nekdo, kdo mi pomuze s koupi konzole tak, abych ji pak mohl dat bez starosti flashnout? Podotykam, ze se nechci spolehat na pofiderni obchody ani na bazarove verze - nerad bych koupil konzoli, ktera je jiz zabanovana...

Je mozne koupit vyse zminovany bundle a pote jen vymenit mechaniku za jinou (a flashnutou) a nebo to nepujde? A nebo je se shanenim techto "alternativnich" mechanik problem?

A je mozne tyto mechaniky menit, aniz bych dostal BAN? Tzn. pouzivat flashnutou mechaniku, tu pak prohodit za neflashnutou a jit na internet, pote se odpojit a prehodit zase neflashnutou mechaniku za flashnutou?

Samozrejme mne jde i o to, abych neztratil zaruku...

Poradite mi? :)

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Nejsi náhodou člověk co psal tenhle samý příspěvek na warfóru?:D

Kdyby sis kupoval někde v obchodě nové Xko, tak je velká šance že nepůjde flashnout - není zatím flash na všechny verze fw mechanik. Jak píšeš že by jsi měnil mechaniky, tak to taky u všech Xboxu nejde nebo spíše by jsi dostal zaručeného banana. Zde na fóru je pár lidí co vlastní obchod a mohli by ti prodat už nové flashnuté Xko. Raději bych si ale počkal až vyjde flash LT 2.0 aby jsi to nemusel flashovat 2x.

• 0
Odesláno

Vysvetlis mne, prosim, to LT 2.0? A jak dlouho bych musel cekat? :)

Ohledne Xboxu mam totiz tyto "pozadavky":

- Kinect

- Velky disk (zvazoval jsem 250 GB verzi)

- moznost hrat neoriginalni hry

- nezabanovanou verzi Xboxu (nechci kupovat bazarovy kusy, jelikoz neverim, ze tyto konzole uz nedostaly BAN)

- moznost predejit BANu (proto jsem prave uvazoval, jestli by nebylo dobry pouzivat jinou flashnoutou pro hrani a originalni neflashnutou mechaniku pri pristupu na internet)

- mozna bych byl radeji za cernou verzi Xboxu nez bilou, ale ani z te bile bych se nezblaznil

- nejidealneji Brno a okoli

• 0
Odesláno
Vysvetlis mne, prosim, to LT 2.0? A jak dlouho bych musel cekat? :)

LT 2.0 je/bude nová verze FW(flashe), čeká se na ní protože, Mrkvosoft vydal nedávno nový Dashboard (jako by MENU v Xku) a ten ti odflashoval Xko, a už ti nešly hrát pálenky, resp. jsi si musel Xko znovu flashnout, až výjde tedy LT 2.0 obejde tento Dashboard a pálenky nám pojedou dál......

PS: nový LT 2.0 má ještě spojitost s blížícími se verzemi DVDček, na kterých budou Xbox hry, a pro ty asi budeš muset mít nový Dashboard, a asi i nový Flash (LT 2.0)

• 0
Odesláno

1. LT 2.0 bude nový CFW , který bude schopný přehrávat už i nový formát DVD . Jak dlouho budeš muset čekat ti nikdo zatím nemůže říci .

2. KINECT jde na všech xboxech .

3. Nový xbox už flashlý nikde v oficielním obchodě nekoupíš . O tom jestli má xbox ban nebo flag si můžeš zjistit programem XVal . Pokud by jsi chtěl koupit už flashlý , tak můžeš nejlépe od někoho zde na foru jak píše Dupenka ( třeba Linuxik občas nějaký má na prodej )

4. Tak jak si to představuješ se střídáním mechaniky - předejít banu nelze - už ti to psal Dupenka .

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu