Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde restore

Heck

Otázka

Mám takovej problém. Mám 3Gsko 16GB 3.1.3 JB...Včera sem updatoval věco z Cydie ale při restartování springu se to seklo. Vypnul sem to a teďka se ukáže logo Apple ale iphone nenaběhne...Zkoušel sem restore na 4.0.1 ale uTunes vyphodilo chybu 3194....Zkoušel sem iFaith v1.0 pro zálohu SHSH ale to mi vyhodí hlášku unsupported device...Co s tím? Mám zkusit restore na 3.1.3?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Teďka sem zkoušel přes snowbreeze 4.3.3 ale vyhodilo to error 2005....iPhone je z ČR, kupovanej v dubnu 2010 u Vodafonu....BB nevim

urcite z CR jo?no BB snad by urcite nemelo bejt 6.15(Ipad BB) kdyz ho mas tak prave nemuzes udelat Restore original FW...zkus tam dat Custom FW

Odkaz ke komentáři

• 0

Při nahrávání origo fw iTunes hlásilo chybu 3194 - ta ne nejspíš kvůli chybějícím zálohám SHSH....Při nahrávání custom fw hází chybu 2005....iPhone pořád nenaskočí

edit: Pustil jsem TSS server, bez záloh a vypadá to že už se tam ta 4.3.3 nahravá....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu