kropovez Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Ahoj, prosím vás potřebuji radu.Pořídil jsem si tuto hru ale pokud ji v xku pustim,nabehne logo a potom chyba "xbox games are blocked by family settings". Nevíte co stím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Odblokovat hry v v nastavení Family? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kropovez Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 no ale kde? Jaka rubrika ve Family,ja tam projizdel vse a nenasel sem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kropovez Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 mám ten nejnovější dashboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slippy Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Normálně zapneš Xbox a vedle "Settings" - nastavení, máš "Familly settings" nebo tak něco a tam si to odblokuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Takové problémy bych chtěl mít...;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kropovez Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 ve family settings mám jen toto : http://img801.imageshack.us/img801/4004/snc00007c.jpg. Takže opravdu nevím kde to odblokovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Ze by off :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kropovez Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 off mám pořád,dal jsem on jen na tehle fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kropovez Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 houba ona je to sice mala blbost,ale koukej zatim nikdo nevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kropovez Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Prosím pomoste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Zkus najet na to RATINGS AND CONTENT mozna ze to tam pujde natsavit, na tom obrazku mas nastavene (asi) od 12let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.