nuguien Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 PSN Welcome Back Odměny za čekání už nějakou dobu běží a tak .. /!\ Pro účast v programu welcome back musí být zákazníci majiteli účtu ke dni 20. dubna 2011. /!\ Můžete si vybrat 2 hry z: LittleBigPlanet PSPModNation Racers PSP Pursuit Force Killzone Liberation a stáhnout si je zdarma do PSP. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 tak ale stejně je nám to k ničemu když si to dávno každej stahnul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 mě to ani nějak nejde stáhnout. na ps store sem , mam to aktivovaný ale .. jakmile to chci stáhnout tak je tam cena a pod cenou buy now -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Tohle nemá využití když už je CFW i na 6.39, myslím že každej spíš sáhne po ISO verzi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Je aspoň k Modnation Racers ten Online Voucher? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxhoundn Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Kdyz vlezu do sekce Welcome Back pod mym uctem, tak tam mam No content found, pritom jsem pres PSN koupil snad jiz 7-8 her. Musi se to nejak aktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 musíte do Lastest. Nuguien - neni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 musíte do Lastest.Nuguien - neni :( Já stahl jen Modnation Racers a potom mi to začalo psát "no contest was found" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.