Primator 2 Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Mate prach pod krytem? Ja sem menil predni kryt kuli skrabanci a nepodarilo se mi ho tam dat aniz by tam naky to smitko nezustalo, pokud je svetlejsi pozadi tak je par tecek videt, mate to taky nekdo..? Jen takova blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 folty.hans Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 ne, nemám, pač jsem se v psp nevrtal :D mam jenom spoooustu prachu po celym psp....;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 fh - asi tak :D primator - zkus si pod to fouknout trochu stlacenyho vzduchu, samozrejme ne tolik, aby ti PSPco bouchlo:)..ja jsem mel treba totalne zapraseny repraky a spary u krytu..koupil jsem si za dve stovky tubu stlacenyho vzduchu a trochu jsem to vyfoukal..uz tam nic neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rune Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 fh - asi tak :Dprimator - zkus si pod to fouknout trochu stlacenyho vzduchu, samozrejme ne tolik, aby ti PSPco bouchlo:)..ja jsem mel treba totalne zapraseny repraky a spary u krytu..koupil jsem si za dve stovky tubu stlacenyho vzduchu a trochu jsem to vyfoukal..uz tam nic neni lol o tom slyším porpvé :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 lol o tom slyším porpvé :Dto je mozny:D ale funguje to zarucene :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gazza Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 to me se tam dostalo nejaky smitko a kryt sem nemenil.Lae nijak to neresim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smarter Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 to je mozny:D ale funguje to zarucene :D JJ, husta vec. Uzijes si spoustu legrace kdyz v mistnosti "fouknes" do PC zdroje zevnitr. Provadel jsem to venku a takovou "bombu" sem nevidel. Nebo to otocit vzhuru nohama a fouknout si na pokozku - docela prca. Kdysi jsem dostal pet lahvicek celkem levne, tak jsem zablbnul:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djombe Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 no menil sem kryt taky protoze na to starem sem mel s praskliny pavucinu......a prach ten moc neresim dokonce se mi to podarilo i upatlat zevnitr sice bych to mohl zas rozebrat ale je to dobry neresim to lepsi nez praskle sklicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 JJ, husta vec. Uzijes si spoustu legrace kdyz v mistnosti "fouknes" do PC zdroje zevnitr. Provadel jsem to venku a takovou "bombu" sem nevidel. Nebo to otocit vzhuru nohama a fouknout si na pokozku - docela prca. Kdysi jsem dostal pet lahvicek celkem levne, tak jsem zablbnul:D:D vidim, ze sis taky uzil svy s prachvou bombou:D..mno to ja jsem to udelal doma v pokojiku, zrovna, kdyz bylo uklizeno, ty voe, to byla prca:D..sry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primator 2 Odesláno Září 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 fh - asi tak :Dprimator - zkus si pod to fouknout trochu stlacenyho vzduchu, samozrejme ne tolik, aby ti PSPco bouchlo:)..ja jsem mel treba totalne zapraseny repraky a spary u krytu..koupil jsem si za dve stovky tubu stlacenyho vzduchu a trochu jsem to vyfoukal..uz tam nic neni Jo to me taky napadlo, vemu to na praxe a vemu kompresor :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 oddelej znovu kryt a vycisti to... prach nemusi byt jen na displeji, ale i zespodu na sklicku... delal jsem to uz X krat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primator 2 Odesláno Září 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Nemozny, ty sroubky sou na sracku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 ja uz tam mam par sroubku z discmana :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 ja mam prach tez pod displejom :( ale zajimave ze na jednom mieste.... a je ho dost :( ked mam nejake biele pozadie ta tam vidno taku gulu prachu :( a PSP som nerozoberal....skusim to PSP dat ku subwooferu ze ci ten prach tymi otrasmi nespadne :D:D EDIT// nepomohlo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primator 2 Odesláno Září 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Ja sem s nim zkousel trepat :D Ale mam to samy jak ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primator 2 Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Tak rozebrano - vycisteno :) THX vycurat aspat za odvahu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tabi55 Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 jedna otazka jak sa rozobera ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tabi55 Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 este jedna otazocka jak sa rozobera ?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 juzmik Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Hej tak skus vzít visavač přiložit ho ze zhora a pomalu nandavat kryt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Primator 2
Mate prach pod krytem? Ja sem menil predni kryt kuli skrabanci a nepodarilo se mi ho tam dat aniz by tam naky to smitko nezustalo, pokud je svetlejsi pozadi tak je par tecek videt, mate to taky nekdo..? Jen takova blbost
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts