misakcz Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Ahoj, jeste jsem zadnou hru nestahl, a z nabidky welcome back mi zmizely hry:( mate nekdo take takovy problem? Je mozne ze jsou pretizene servery? P.s. pikud ma clovek dva ucty, mize stahnout na jedno ps kolik her? Dekuji Citovat
Lobák Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Nejdřív čti, ať zbytečně nezakládáš nové téma. Tady http://console-forum.net/tema/80572-odstavka-psn-serveru se to řeší už od včera. Určitě tam najdeš nějakou pomoc ;-) Citovat
headhot Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Account Management>Transaction Management>Services List>Playstation Network Promotion Citovat
misakcz Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Díky, a sry za ztakladani noveho tematu Citovat
Nexikar Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 smažte toto téma nebo zamkněte. Citovat
headhot Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 myslim,ze smazat by bylo zbytecne,protoze,ze se to nekde pise v topicu kde je 70 stranek,kdo by to chtel hledat Citovat
drumm.xxt Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2011 myslim,ze smazat by bylo zbytecne,protoze,ze se to nekde pise v topicu kde je 70 stranek,kdo by to chtel hledat ono staci nebyt liny a alespon se do toho topicu podivat! Je to temer na kazde strance protoze lidi se ptaji porad dokola :roll: Citovat
Ceky Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2011 Takze chapu to spravne ze 30 dnu se mi zacne pocitat az tehdy kdy pudu do stora a dam aktvovat a ze kdyz si stahnu burnouty ktery sou tam zdarma tak mi ty burnouty zustanou na vzdy ? Citovat
S4m0s Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2011 Ano teprve po aktivaci máš 30 dní .. A když si stáhneš burnout máš na hraní pouze 30 dní pak už si je musíš koupit pokud chceš pokračovat v hraní .. Je to pouze pro PS+ .. Je to tak ošetřený že vědí kdo si ps+ koupil a kdo si ho aktivoval jako omluvu .. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.