Blooman Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Mám nový xbox Slim 360.. A když dám k větráku ruku.. tak je to ještě ok.. Ale když ruku přiložím na xbox v místě větráku.. tak je to dost horký.. Ale nespálim se.. Je to normální? Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 jo, je to normalni, vsechna slimka to tak maji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Ok.. díky :) Kdyby to bouchlo.. mam záruku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Ano je to tak doporucuji chladici upgrade od XCM vede to ke snizeni teploty o 5 st. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 kde ho seženu? :O dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 kde ho seženu?:O dík :) K xboxům slim žádné dodatečné chlazení není potřeba - jsou to jen zbytečně vyhozené peníze . Xbox má tepelnou pojistku . Když dojde k vyšší teplotě , tak se xbox sám vypne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TeronCZ Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 K xboxům slim žádné dodatečné chlazení není potřeba - jsou to jen zbytečně vyhozené peníze . Xbox má tepelnou pojistku . Když dojde k vyšší teplotě , tak se xbox sám vypne . ale to má jenom slim že??? starý arcade-jasper to nemá že.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 stara fatka maji zase hodne horkou spodni hranu.. u slimek to davam za vinu tomu, ze primo pod tou deravenou bocnici maji vetrak, ktery to tam odtamtud rovnou odfukuje ven ;) mezitim co u fetek to jde este pres vetrny tunel k vetrakum vzadu.. EDIT: tetron dle me to maji i jaspery, ktery pokud se prehrivaji by meli nahodit 2 cervene didody indikujici prehrivani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 ale to má jenom slim že??? starý arcade-jasper to nemá že.... Žádný starší typ xbox tepelnou pojistku nemá . U JASPERA ale pokud není vysloveně špatně umístěný přehřívání nehrozí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MEGIl_ Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 já mám teda jaspera, a u žádné hry jsem nedosáhl víc než na omak vlažné bočnice a z větráků šel jenom vlažnej vzduch.(např.u gta4.dirt 3,GOW2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Tak to mě rozhodně vlažnej vzuch nejde.. ale nespálí mně to.. ale je to takový napokraji.. prostě horký :D.. Ale vše jde tak jak má.. chtěl sem si stahnout ten styl.. theme.. kde je i měřiš teploty ale musim mit flashly xbox :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Tak normální procesory pracují s teplotou 70 - 90 stupňů celsia, takže se nemusí zase tolik panikařit, že je to teplý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 =Trolik= Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Tak to mě rozhodně vlažnej vzuch nejde.. ale nespálí mně to.. ale je to takový napokraji.. prostě horký :D..Ale vše jde tak jak má.. chtěl sem si stahnout ten styl.. theme.. kde je i měřiš teploty ale musim mit flashly xbox :/ Co je to prosim te za thematko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MEGIl_ Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 To Dlaha- na procesor je 70-90 celkem dost, řekl bych že je to tak normální teplota pro grafiku ta snese víc. (nevím jak je to u xboxu, mluvím o pc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 To Dlaha- na procesor je 70-90 celkem dost, řekl bych že je to tak normální teplota pro grafiku ta snese víc. (nevím jak je to u xboxu, mluvím o pc) Vycházel jsem z tohodle http://www.computerhope.com/issues/ch000687.htm záleží procesor od procesoru, ale některý, podle tabulky, jedou i na 100 stupních a fungujou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Vycházel jsem z tohodlehttp://www.computerhope.com/issues/ch000687.htm záleží procesor od procesoru, ale některý, podle tabulky, jedou i na 100 stupních a fungujou :) tyvole v te tabulce sou 10 let stary vykopavky ktery se delaly i na 350 nm :D dnesni 45nm procesory jsou tak 40-65 max, grafiky mozna vydrzi o neco vic xbox slim gpu je na 45nm cili by na tom mel byt podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 přeně, jak psal toro, ke slimu nic dávat nemusíte, na vývodu tepla logicky musí být horký vzduch, špatně by bylo kdyby se držel uvnitř konzole, takto to je v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blooman
Mám nový xbox Slim 360..
A když dám k větráku ruku.. tak je to ještě ok..
Ale když ruku přiložím na xbox v místě větráku.. tak je to dost horký..
Ale nespálim se..
Je to normální?
Díky moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.