Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP nereaguje na zapnutí

mastercabo

Otázka

Zdravím, nedávno jsem půjčil PSP přítelkyni na víkend (já vůl) a ona se pokoušela spustit nějákou půjčenou hru (original), ale chtělo to po ní nějákou instalaci, která již započala a ona zazmatkovala a PSP natvrdo vypnula. Od té doby PSP nejde zapnout. Píšu to tak, jak mi to řekla, já u toho nebyl, takže nedokážu posoudit. Nicméně já s PSP zkušenosti nemám, co se týče SW, natož HW... jediný co o tom vím je, kam dát hru a jak pustit hudbu :D. Takže prosím o radu, nebo pomoc. Dokázal bych to sám zprovoznit, nebo to mám dát někomu do servisu? Mimoto, co s tim vůbec je? Předem děkuji za odpověď někoho zkušeného, kdo se v tomhle vyzná. na názory někoho, kdo o tom ví to samý, co já moc zvědavej nejsem :D. Ještě jednou děkuji a vyčkávám na odpověď :)

Cabo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tady mě někdo nechápe. Já ho nechci vyhodit, jen bych byl rád, když by mi někdo poradil, co s tím. Je mi jasný, že rozebírat se to nemusí, jenom přes nějáký prográm reinastalovat kompletní základní sadu? Nevím, ptám se. Zatím jsem dostal dvě odpovědi, ale jen jedna byla jak k čemu... vím, co to je, ale to mi moc nepomůže.

Jinak je tu někdo z okolí Plzně, co se v tom vyzná???

Odkaz ke komentáři

• 0

No koukni se tady po fóru.. nebo napiš ,,Unbrick psp,, do vyhledavače na foru.. nebo jednoduše do googlu nebo na youtube..

100% něco najdeš.. naučte se použivat google..

:)

http://console-forum.net/tema/119960-servis-psp-vsech-typu-vcetne-flashe-psp-a-prodeje-jiz-flashnutych-psp-se-zarukou?highlight=unbrick napiš mu a on ti poradí :)

http://www.youtube.com/results?search_query=PSP+unbirck&aq=f

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu