kingcz Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Ahoj vsichni, asi je vam vsem jasne proc se tak ptam. Hraju MHP3rd na Xlink kai a tam jsem potkal jedineho Cecha, ktery tuhle hru hraje. Snad nejsme jedini. Mimochodem muj Xlink tag je Ganth90 a kamarada Sonyx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 MHP3rd jsem dobrej ale Xlink zprovoznit neumim -.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 co mas za CFW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 5.50 prometheus v4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 http://www.teamxlink.co.uk/forum/viewtopic.php?t=41604 tohle by ti snad melo stacit k rozjedu hrani na XLink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 ok díky zítra to zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Tak co dan dane povedlo se? Celkem by me to zajimalo protoze bych to taky zkusil :) az teda vyjde eng verze (22 dnu muhahaaaaa) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 no zeď jsem časově přetížen takže jsem to nestih. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 hmm skoda :) kazdopadne dej urco vedet jak si dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Secre Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Asi se to nedá rozjet když mám router, kterej nepodporuje xlink že?? =(( Rád bych si zahrál Peace Walker po netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 potreboval bych poradit snazim se to vsechno nainstalovat ale kdyz dojde na to abych spojil psp s pocitacem a nainstaloval bridge tak to prad pise Search psp device a nic to nedela nevite nekdo co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.