Lovefist_88 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Zdravím, dnes jsem si chtěl stáhnout z PS Store 2 hry z welcome back. stáhl jsem Wipeouty a když jsem chtěl stáhnout ještě druhou hru, tak jsem se k těm hrám nemohl dostat. poradí někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 je to tu uz stokrat, jdi do Account Management>Transaction Management>Services List>Playstation Networm Promotion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 je to tu uz stokrat, jdi do Account Management>Transaction Management>Services List>Playstation Networm Promotion díky, sorry, pořeboval jsem to vědět narychlo, tak jsem se moc nedíval, navíc mám britskej účet a myslel jsem že by to tam mohlo být jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
Zdravím, dnes jsem si chtěl stáhnout z PS Store 2 hry z welcome back. stáhl jsem Wipeouty a když jsem chtěl stáhnout ještě druhou hru, tak jsem se k těm hrám nemohl dostat. poradí někdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts