Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

stahnti oficialni fw 3.61 pro ps3

hea_v_y_ad_rain

Otázka

ahoj,hledal jsem to tady ale nikde jsem to nenasel

chci si stahnout 3.61 abych mohl na store

nemuzu to udelat pres ps3 a net protoze nemam dobrou stabilitu internetu a nechcu riskovat

ze me to spadne nekde na 50%.

takze to musim stahnout do pc/pak hodit do:psp:a do ps3

ale nevim kde mam stahnout oficialni fw 3.61

na ofic strankach jsou jen same keci a kdyz kliknu na odkaz stahnout fw 3.61 tak me to vyhodi dalsi keci otom co je to fw atd atd jak ho naistalovat atd atd ale nikde zadnej odkaz kde ho stahnout do pc

vygoogloval jsem nake 3.61 ale je to na nakych blogach a proste nerad bych si do ps3 natahl nake sračky :!: takze odkud stahnout fw 3.61 do pc ??????????? díík za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ahoj,hledal jsem to tady ale nikde jsem to nenasel

chci si stahnout 3.61 abych mohl na store

nemuzu to udelat pres ps3 a net protoze nemam dobrou stabilitu internetu a nechcu riskovat

ze me to spadne nekde na 50%.

takze to musim stahnout do pc/pak hodit do:psp:a do ps3

ale nevim kde mam stahnout oficialni fw 3.61

na ofic strankach jsou jen same keci a kdyz kliknu na odkaz stahnout fw 3.61 tak me to vyhodi dalsi keci otom co je to fw atd atd jak ho naistalovat atd atd ale nikde zadnej odkaz kde ho stahnout do pc

vygoogloval jsem nake 3.61 ale je to na nakych blogach a proste nerad bych si do ps3 natahl nake sračky :!: takze odkud stahnout fw 3.61 do pc ??????????? díík za rady

pokud to není na ofiko stránkách, tak bych to jinde nezkoušel. jediný co mě napadá zajít s konzolí k někomu, kdo má dobrej net a nasosat to tam.

Odkaz ke komentáři

• 0

jinak tady jsou ty stranky odkud jsem se to pokousel stahnout

http://cz.playstation.com/ps3/support/

(v pravo cerveny obrazek pod nim odkaz)

jen tak na okraj nejsem registrovanej tidiz ani prihlasenej :-) neni to tim ze me to nedovoli stahnout? registraci jsem zkousel ale bohuzel nejde:-(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu