Derno Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 mám psp 2004 CFW 5.50-promeV2 a chtěl bych se zeptat jestli má smysl ho updatovat na vyšší ??popř jaký, koukal sem na 6.35Pro-B ale nenašel sem návod podle kterého bych ho měl nahodit(nebo jsme špatně hledal) děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 6.35 Pro-B6 - SHIT !!!! 6.20 Pro-B6 Permanent - Ten je nejlepší pro 3000 a Go Pro FAT a SLIM je nejlepší a nejkvalitnější 5.00 M33-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Derno Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 ok díky za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Derno Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 akorát teď když na to koukám tak že budu asi muset udělat downgade nebo to stačí jen předělat bez downgradu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 ach bože, zase někdo pro koho je bez diskuzí nejlepší 5.00m33-6. Samozřejmě, je to kvalitka ale už bohužel trochu zastaralá, dneska už to není CFW pro každého. Pokud se chce v psp pořád hrabat, různě hry před spuštěním upravovat aby vůbec fungovaly, pak je to ideální CFW ale pokud chce někdo prostě stáhnout hru a vědet že když ji nakopíruje tak prostě bez úprav půjde spustit, pak je nejlepší nainstalovat některý novější CFW (6.39 ME-4 například) a to i za cenu toho že to je CFW od nějakého skoro neznáméno autora. Budiž, i to se dá překousnout, pokud budeš vědět že po nainstalování tohoto CFW ti půjdou hry ještě pěkně dlouho a v zhledem k tomu že na psp už moc her nevychází a co nevidět bude bezesporu ukončena podpora (díky nástupci - ngp/psp2 nebo ps vita, chcete li) tak to může být taky jeden z posledních CFW co bude nutné naistalovat pro fungování veškerých her. Jinak pokud používáš nějaké speciální pluginy, doporučoval bych ti zůstat na to co máš teď, případně ještě doinstalovat vylepšení v podobě prometheus-4, ale pokud ti jde čistě jenom o hry, pak bych udělal update na CFW 6.39 ME-4 (neplést si s LCFW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Derno Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 ok díky za radu a o nejnovější hry mi ani nejde např. patapon 3 mě ani nezajímá všechno si zatim zahraju na tom co mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Pokud ti všechno jde, proč update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Derno Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 pokud bych si chtěl zahrát nový hry tak aby mi šli...třeba god eater burst atd...a pesko 11 mi na tom taky nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 iso tool..... v nem si patchnes hru.... vice info na g00gle.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Derno Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 jo o to už jsme slyšel ale nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Derno
mám psp 2004 CFW 5.50-promeV2 a chtěl bych se zeptat jestli má smysl ho updatovat na vyšší ??popř jaký, koukal sem na 6.35Pro-B ale nenašel sem návod podle kterého bych ho měl nahodit(nebo jsme špatně hledal) děkuji za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.