wenca99 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 mam par dvd filmu ktery mi zabiraji zbytecne moc mista a vypalovat se mi je nechce. do ceho je nejlepsi je previst? avi,mkv nebo do mp4?nebo je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 podle toho v cem to mas .. a nejlepsi zpusob asi bude je smazat nebo dat na prenosny HDD, nebo to muzes prevest do 3gp to ti podstatne snizi velikost ale zase i kvalitu :) .. takze rid se mym pravidlem : smazat ,v nutnosti znova stahnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wenca99 Odesláno Červen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 dyt pisu ze sou to DVDcka normalne s menu atd :) , a chci to previst s co nejmensi ztratou kvality a nechci co formaty jako 3gp, ono totiz i do tech formatu co sem psal se to zmensi z nejakejch 6,5 gb na 2 gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 aha.. to muze byt mysleno i jako dvd kvalita :) :D a proc to vubec chces prevadet? .. ty to mas na DVD disku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wenca99 Odesláno Červen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 jasny na poprvy sem to napsal tak ze se to dalo pochopit tak i tak a ty DVD filmy nemam na DVDckach mam to na externaku kde uz dochazi misti, tak si to chci previst, a chci vedet ktery format je nejlepsi ,nechci aby to po prevodu byla horsi kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wenca99
mam par dvd filmu ktery mi zabiraji zbytecne moc mista a vypalovat se mi je nechce.
do ceho je nejlepsi je previst? avi,mkv nebo do mp4?nebo je to jedno?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.