wenca99 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2011 mam par dvd filmu ktery mi zabiraji zbytecne moc mista a vypalovat se mi je nechce. do ceho je nejlepsi je previst? avi,mkv nebo do mp4?nebo je to jedno? Citovat
0 jamail Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2011 podle toho v cem to mas .. a nejlepsi zpusob asi bude je smazat nebo dat na prenosny HDD, nebo to muzes prevest do 3gp to ti podstatne snizi velikost ale zase i kvalitu :) .. takze rid se mym pravidlem : smazat ,v nutnosti znova stahnout :D Citovat
0 wenca99 Odesláno Červen 10, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 10, 2011 dyt pisu ze sou to DVDcka normalne s menu atd :) , a chci to previst s co nejmensi ztratou kvality a nechci co formaty jako 3gp, ono totiz i do tech formatu co sem psal se to zmensi z nejakejch 6,5 gb na 2 gb Citovat
0 jamail Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2011 aha.. to muze byt mysleno i jako dvd kvalita :) :D a proc to vubec chces prevadet? .. ty to mas na DVD disku ? Citovat
0 wenca99 Odesláno Červen 10, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 10, 2011 jasny na poprvy sem to napsal tak ze se to dalo pochopit tak i tak a ty DVD filmy nemam na DVDckach mam to na externaku kde uz dochazi misti, tak si to chci previst, a chci vedet ktery format je nejlepsi ,nechci aby to po prevodu byla horsi kvalita Citovat
Otázka
wenca99
mam par dvd filmu ktery mi zabiraji zbytecne moc mista a vypalovat se mi je nechce.
do ceho je nejlepsi je previst? avi,mkv nebo do mp4?nebo je to jedno?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.