sadak3 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Zdravim, nemohl by mi někdo poradit, jaké si mám koupit chlazení a elitu? Je toho celkem dost a tak bych si nechl rád od někoho poradit, které z ních je dobré, nebo naopak které v žádném případě nekupovat :). Dík:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Zdravim, nemohl by mi někdo poradit, jaké si mám koupit chlazení a elitu? Je toho celkem dost a tak bych si nechl rád od někoho poradit, které z ních je dobré, nebo naopak které v žádném případě nekupovat :). Dík:roll: Záleží na tom , jakou revizi ELITE máš . Na FALCONA třeba ano , ale na JASPERA je jakékoli chlazení naprosto zbytečné a jsou to vyhozené peníze . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sadak3 Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Právě že mám falcona, ale hledam někoho kdo s tim chlazením má zkušenosti, abych nekoupil neco moc hlučnýho a neefektivního. Nevim, jestli vymenit intení, nebo dokoupit externí chlazení, prostě bych s tutim chtěl poradit, aby to bylo co nejefektivnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Právě že mám falcona, ale hledam někoho kdo s tim chlazením má zkušenosti, abych nekoupil neco moc hlučnýho a neefektivního.Nevim, jestli vymenit intení, nebo dokoupit externí chlazení, prostě bych s tutim chtěl poradit, aby to bylo co nejefektivnější. Poraď se s Linuxikem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Odeslana PM. Jinak vnejsi chlazeni ze meho mereni maji nulovy efekt spsi je to horsi nez lepsi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sadak3
Zdravim, nemohl by mi někdo poradit, jaké si mám koupit chlazení a elitu? Je toho celkem dost a tak bych si nechl rád od někoho poradit, které z ních je dobré, nebo naopak které v žádném případě nekupovat :). Dík:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.