Janky1468626025 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Zdravím chtěl bych se zeptat.. prodlouží se mi záruka u PS3 když mi na ní byla měněna základní jednotka a mé nové výrobní číslo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Ano mas opet 2 roky zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Janky1468626025 Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Díky za odpověd... právě sem přišel o PS3 díky YOLDu. Takže můžu reklamovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Pokud jí máš v záruce, tak samozřejmě. Navíc Sony nedělá nic jinýho než že mění konzole, nehrabe se v nich, dostaneš novou -> 2 roky záruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Janky1468626025 Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 No záruku od doky pořízení konzole už nemam. Ale právě sem jí reklamaval necelý 2 roky zpět a měnili mi tam tu základní jednotku. Pokud se mi prodloužila záruka, tak můžu reklamamovat... Jinak sem se dočetl že oprava výměnou základní jednotky se rozumí novej kus konzole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 jo přesně tak, nívá základní jednotka = nová konzole, pokud nemáš záruční list, tak to nevadí, teoreticky by ti měla stačin jen opravenka... nejsem si jistej ale... ale pokud na tebe zkusí to že musíš mít učtenku tak je vyfuckuj, jelikož mam známýho co má prodejnu tak vim že prodejce je ze zákona si tě dohledat ve svej databázi (podotýkam, že ty mu ale musíš dát dostačující informace - jako je datum koupě a +- čas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Janky1468626025 Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Ano. Ted jsem volal do servisu kam mi ten obchod poslal opravit konzoli, přesněji sony-servis.cz a tam mi řekli víše zmiňované prodloužení záruky o 2 roky výměna kusu za kus. Záručák nemam ale mam fakturu o koupi a lejstro o opravě takže snad to bude stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 faktura o koupi a lejstro o opravě stačí bohatě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Janky1468626025 Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Díky moc za rady... Tak sedám do auta a jedu jim to ofackovat o hlavu do plzeňskýho datartu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Ber to z tý lepší stránky, aspon ti vydržel tak akorát do další dvouleté záruky :) Já měl větší problem, během dvou měsíců sem měl 3x PS3 v reklamaci (všechny se chtěly upálit samy za živa) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Janky1468626025 Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 přesně 27 dní mi zbejvalo do konce té nové záruky... Ano tak jednou to ta věc musela dojít až k nám tak sem rád že sem to stihnul v záruce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 No tak ty si z plzně jo? Já taky, někdy mužem něco dát ;) Btw já to PS kupoval v K+B Elektro na borských polích, a musim říct že byli slušní, asi sem nebyl jedinej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Janky1468626025 Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 nene jsem z Domažlic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Janky1468626025
Zdravím chtěl bych se zeptat.. prodlouží se mi záruka u PS3 když mi na ní byla měněna základní jednotka a mé nové výrobní číslo ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.