Parek Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Zdravím mám menší problém stím že kdyz instaluju temto firmware mimochodem mam 3.40 oe-a tak vsechno udelam podle navodu zde http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007070024 ale pri instalaci 3.52 m33 creatoru v psp mi to napise tohle 3.52 M33 FIRMWARE CREATOR Loading 1.50 firmware... OK Writing 1.50 firmware... OK Loading 3.52 firmware... OK Writing 3.52 firmware... praveu toho 4 zapisu mi hned od zacatku zacne blikat ta oranzova kontrolka na leve strane psp ale pri prvních trech bodech mi jen porad svitila A uz to tak delá asi posledních 45 minut, coz si myslim ze asi není zprávne, pripadá mi to jako b se to psp seklo nevím co stím má stím nekdo zkusenosti? POMOZTE PROSÍM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmarsx Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 tak to vypada spatne seklo se ti to pri instalaci a myslim ze uz se to nepohne :( takze budes mit brick, ale jestli mas v blizkem okoli nekoho kdo ti to unbrickne pomoci pandoras battery a nebo to muzes udelat sam tak ses v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 zadnej brick todle jen creator kasli na psp novinky a s tudma si stahni fullpack najdes to v tutorialech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmarsx Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 ajo tak sry mno sem myslel ze je to brick podle toho odkazu na navod na instalci 3.52 sry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Parek
Zdravím mám menší problém stím že kdyz instaluju temto firmware mimochodem mam 3.40 oe-a
tak vsechno udelam podle navodu zde http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007070024
ale pri instalaci 3.52 m33 creatoru v psp mi to napise tohle
3.52 M33 FIRMWARE CREATOR
Loading 1.50 firmware... OK
Writing 1.50 firmware... OK
Loading 3.52 firmware... OK
Writing 3.52 firmware...
praveu toho 4 zapisu mi hned od zacatku zacne blikat ta oranzova kontrolka na leve strane psp
ale pri prvních trech bodech mi jen porad svitila
A uz to tak delá asi posledních 45 minut, coz si myslim ze asi není zprávne, pripadá mi to jako b se to psp seklo
nevím co stím
má stím nekdo zkusenosti?
POMOZTE PROSÍM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts