Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

X360 falcon vodní chlazení


AnarkiSKW

Otázka

mam takovou podotázku mam konzoli x360 revize falcon tři roky používanou zhruba 3 hodinky deně přidaný chladič intercoler s chladícím podtavcem zatim žádný červený kruhy,ale dostal jsem solidní nabídku na vodní chlazení má nějaký smysl ho kupovat????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

koukal jsem na to napajení je zvlášt z časti mi to příde že je to domácí uprava jeto docelavelkej verk hlavne to akvárko,ale je to upravený tak že by stim nebyla velká práce to nainstalovat,ale myslel jsem jesli to chlazení bude nějak výrazně lepší než co tam mam?u Jaspera pásovej opar snad tak nehrozí i když sem slyšel že se to taky někdy stane......myslel jsem to jako spíš učelově ne na frajeření

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj, osobně jsem měl několik PHAT revizí a na všechny jsem měl z jistých důvodů "vodníka". To co zvládne chlazení vzduchem zvládne vodník pomalu s vypnutou cirkulací. Poslední PHAT revize pro kterou jsem dělal vodníka byl práve zmiňovaný FALKON a komplet bylo uvnitř konzole.

PS: To, jestli to má, nebo nemá smysl, bych nerozebíral, ale rozhodně bych neposuzoval revize FALKON za špatné, poruchové, nebo nevydařené. Je to spíš o péči a pravidelném čištění od prachu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu