Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Výběr Hry

Blooman

Recommended Posts

Hola..

Mam nový xbox a mam zatim asi 60 dem.. zaujal Mně Bulletstorm..

Má to příběh? hrál sem jen demo.. doporučujete to? ..

A co takový brink? zaujala mně hra Team Fortress 2 na pc.. a toto je prý dost podobný..

Popřípadě doporučte jiné hry.. které se vám líbí

Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bulletstorm je super, jestli te bavilo demo bude te bavit i cela hra, pribeh to ma a vubec ne spatny....

Brink bych radsi k TF2 neprirovnaval, pry je to strasne nedodelana hra a podoba se to TF2 max. nekterymi tridami....

Doporucit toho lze spoustu, zalezi co mas rad za ttyp her, jinak urcite je fajn si na xboxu zkusit nejaky xboxovy exkluzivky jako Halo, GoW, Alan Wake......

Odkaz ke komentáři

Alan Wake...."horova" hra kdy prijedes jako spisovatel s nocnimi murami do zapadleho americkeho mestecka a zacnou se dit podivne veci :) Dobry pribeh a halvne skvela dechberouci atmosfera.....

Halo wars jsou fajn, ale neni to halo....je to RTS ze sveta Halo, takze takove RTS pro fanousky hala :)

Odkaz ke komentáři

Batman : Arkham Asylum, Halo 3/Reach, CoD:BO/MW2, GoW I-II, Assassins Creed I+II+BH, Fallout 3, RDR, Bioshock I, II, ME2, Risen, Far Cry 2, Ace Combat, Orange Box a Pure/Fuel. Tohle by ti mohlo chvilku času zabrat :)

Edit : Portal II

/ nejedná se o hry se splitem, je to seznam her, které si imo stojí za to zahrát... ;)

Odkaz ke komentáři

Jestli koupis portal tak muzem dat coop jsem poradne jeste ani nezacal....ale rad dam i L4D2 ty jsem taky jeste nedohral :D

Zdravím, mám L4D1 a L4D2 - čekám jen na lidi co budou chtít dělat a i mě pomůžou s achievementama. Rád si s Váma zahraji, ikdyž to je dlouho co jsem to hrál :)

GT: BoromirCZ

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu