Blooman Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Hola.. Mam nový xbox a mam zatim asi 60 dem.. zaujal Mně Bulletstorm.. Má to příběh? hrál sem jen demo.. doporučujete to? .. A co takový brink? zaujala mně hra Team Fortress 2 na pc.. a toto je prý dost podobný.. Popřípadě doporučte jiné hry.. které se vám líbí Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Bulletstorm je dobrá volba, ta hra mě chytla...a to mě zatím na xko moc her nevzalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Bulletstorm je super, jestli te bavilo demo bude te bavit i cela hra, pribeh to ma a vubec ne spatny.... Brink bych radsi k TF2 neprirovnaval, pry je to strasne nedodelana hra a podoba se to TF2 max. nekterymi tridami.... Doporucit toho lze spoustu, zalezi co mas rad za ttyp her, jinak urcite je fajn si na xboxu zkusit nejaky xboxovy exkluzivky jako Halo, GoW, Alan Wake...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Alan Wake... o čem tam de? a co halo wars ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Alan Wake...."horova" hra kdy prijedes jako spisovatel s nocnimi murami do zapadleho americkeho mestecka a zacnou se dit podivne veci :) Dobry pribeh a halvne skvela dechberouci atmosfera..... Halo wars jsou fajn, ale neni to halo....je to RTS ze sveta Halo, takze takove RTS pro fanousky hala :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Halo reach se myslel* :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Team Fortress 2 máš i na Xbox 360 v Orange Boxu :) Já rozhodně doporučuju Mass Effect (všechny díly co vyšly a vyjdou), Portal 2, Gears Of War (všechno co vyšlo a vyjde) a spoustu dalších, na který nemám energii vypisovat to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 doporučuju crysis 2 a cod black ops :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Halo reach se myslel* :D S tim neudelas chybu, nejlepsi konzolovy multak, ale chce to cas, spousta lidi to nemusi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 No a co Mp u Bulletstormu? Pro ten sem se rozhod :D Pak jen koupit xbox Live někde tady na foru a bude to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 No ja u Bulletstormu multak nehral ale je to vicemene jen o prochazeni misi na skore a coop mise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Ok to je super.. a Split Screen tam je? Nebo hledám taky nějakou Zombie/Fps/Akční/Střílečku se Split screenem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 V bulletstormu neni, ale z tveho kusu doporucuji Left 4 dead tam je az pro ctyri a pak skvely GoW ktery je v coopu peckoidni....a halo ma take super moznosti splitscreenu...pro 4 lidi i v multaku pres net ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Ok :D Dík všem.. A co závodní hry? Slyšel sem něco o forze.. Ps: Žádný Nfs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 No forza to je jasna koupe...ale mozna je lepsi si pockat do podzimu na 4ku, to uz bude jistojiste nejlepsi zavodni simulator vubec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Ok .. Ok.. :D Ps je nějaké Demo kde je split screen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuriCZE Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Batman : Arkham Asylum, Halo 3/Reach, CoD:BO/MW2, GoW I-II, Assassins Creed I+II+BH, Fallout 3, RDR, Bioshock I, II, ME2, Risen, Far Cry 2, Ace Combat, Orange Box a Pure/Fuel. Tohle by ti mohlo chvilku času zabrat :) Edit : Portal II / nejedná se o hry se splitem, je to seznam her, které si imo stojí za to zahrát... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Jestli RDR j Red Dead tak tam split neni, to samé mi nesedí u Batmana, Bioshocku a Far Cry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuriCZE Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Jestli RDR j Red Dead tak tam split neni, to samé mi nesedí u Batmana, Bioshocku a Far Cry. editováno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Hodim ty jsem mé tipy, i když už tu některé hry jsou. Batman Gears of War 1,2 Resident Evil 5 Red Dead Redemption L.A.Noire Fifa a NHL GTA IV + datadisky Army of Two 1,2 Forza 3 a teď snad co nevydět vyjde ten Duken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 No teď budu kupovat Left 4 Dead 2.. Bulletstorm a asi Gta.. nebo portal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Jestli koupis portal tak muzem dat coop jsem poradne jeste ani nezacal....ale rad dam i L4D2 ty jsem taky jeste nedohral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Jestli koupis portal tak muzem dat coop jsem poradne jeste ani nezacal....ale rad dam i L4D2 ty jsem taky jeste nedohral :D Zdravím, mám L4D1 a L4D2 - čekám jen na lidi co budou chtít dělat a i mě pomůžou s achievementama. Rád si s Váma zahraji, ikdyž to je dlouho co jsem to hrál :) GT: BoromirCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.