mrlazar Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 Jsem ♥♥♥♥♥♥, nerozumím tomu. Prosím o radu, jak mám naformátovat můj playstation 3. Děkuji mockrát Citovat
radator Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 Settings > System Settings > Format Utility > Format Hard Disk počítej s tím že se ti smažou všechny data Citovat
mrlazar Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 díky moc, seš hodnej... pravděpodobně i všechny aktualizace... nevadí... Už funguje ten online store ? a internetova podpora playstation ? abych si mohl nastahovat dema a aktualizace. Přišel mi nějaký email, že je to mimo provoz. Děkuji Citovat
radator Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 díky moc, seš hodnej... pravděpodobně i všechny aktualizace... nevadí... Už funguje ten online store ? a internetova podpora playstation ? abych si mohl nastahovat dema a aktualizace. Přišel mi nějaký email, že je to mimo provoz. Děkuji Pokud vím tak už by to mělo zase všechno běžet a jako omluvu by jsi měl moct stáhnout 1-2 plné hry zdarma... Citovat
Nemec30 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 Ano, momentálně už všechno beží + si můžeš stahnout 2 hry zadara podle výberu(asi z 5ti her) a ještě dostaneš 30 dnů PS+ zdarma. Pokud máš víc učtů tak můžeš stáhnout klidně všechny hry:D máš tam DeadNation inFamous LittleBigPlanet Wipeout HD comlete pack Ratchet and clank Quest of Booty Za sebe doporučuju Dead Nation, ale pokud se nerozhodneš tak koukni na videa z her na youtube jich je plno. Citovat
radator Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 littlebigplanet je taky docela dobrá oddechovka :D Citovat
mrlazar Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 supeeeer :) a co je prosím PS+ ? :) Citovat
Nemec30 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 http://cz.playstation.com/psn/services/detail/item286272/PlayStation%C2%AEPlus/ Dostaneš vybraný hry zadara(ale problem je že jen na dobu co je PS+ aktivní), dostaneš třeba dynamický téma/avatary, DLC, minis hry, PSone hry.... a tet spustili službu, ze si můžeš zálohovat SAVY her na jejich servery(myslim že jdou i chráněny savy) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.