mrlazar Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Jsem ♥♥♥♥♥♥, nerozumím tomu. Prosím o radu, jak mám naformátovat můj playstation 3. Děkuji mockrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Settings > System Settings > Format Utility > Format Hard Disk počítej s tím že se ti smažou všechny data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrlazar Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 díky moc, seš hodnej... pravděpodobně i všechny aktualizace... nevadí... Už funguje ten online store ? a internetova podpora playstation ? abych si mohl nastahovat dema a aktualizace. Přišel mi nějaký email, že je to mimo provoz. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 díky moc, seš hodnej... pravděpodobně i všechny aktualizace... nevadí... Už funguje ten online store ? a internetova podpora playstation ? abych si mohl nastahovat dema a aktualizace. Přišel mi nějaký email, že je to mimo provoz. Děkuji Pokud vím tak už by to mělo zase všechno běžet a jako omluvu by jsi měl moct stáhnout 1-2 plné hry zdarma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Ano, momentálně už všechno beží + si můžeš stahnout 2 hry zadara podle výberu(asi z 5ti her) a ještě dostaneš 30 dnů PS+ zdarma. Pokud máš víc učtů tak můžeš stáhnout klidně všechny hry:D máš tam DeadNation inFamous LittleBigPlanet Wipeout HD comlete pack Ratchet and clank Quest of Booty Za sebe doporučuju Dead Nation, ale pokud se nerozhodneš tak koukni na videa z her na youtube jich je plno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 littlebigplanet je taky docela dobrá oddechovka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrlazar Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 supeeeer :) a co je prosím PS+ ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 http://cz.playstation.com/psn/services/detail/item286272/PlayStation%C2%AEPlus/ Dostaneš vybraný hry zadara(ale problem je že jen na dobu co je PS+ aktivní), dostaneš třeba dynamický téma/avatary, DLC, minis hry, PSone hry.... a tet spustili službu, ze si můžeš zálohovat SAVY her na jejich servery(myslim že jdou i chráněny savy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.