Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Halo 4

haloconsoleforum

Recommended Posts

na E3 v LA bylo odhaleno pokračování nejlepší xboxové hry všech dob :) Až to rozdýchám , updatnu tento hlavní post. radujme se společně:!:

Já vás na jednu stranu chápu že pro vás je série HALO srdcovka, ale mě to bohužel vůbec neuchvátilo. Byla to druhá hra , kvuli které jsem si xko pořizoval , ale zklamání bylo obrovkské. Nepřátelé mě přišli spíše jak z komedie a jejich stvárnění jako do dětské hry a to samé je i s jejich zbraněma. Mám doma limitovku REACH a bojím se ji zahrát , aby to nebylo na stejný brdo. prostě nechápu co se všem kolem mě na té hře líbí. asi jsem divnej:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vás na jednu stranu chápu že pro vás je série HALO srdcovka, ale mě to bohužel vůbec neuchvátilo. Byla to druhá hra , kvuli které jsem si xko pořizoval , ale zklamání bylo obrovkské. Nepřátelé mě přišli spíše jak z komedie a jejich stvárnění jako do dětské hry a to samé je i s jejich zbraněma. Mám doma limitovku REACH a bojím se ji zahrát , aby to nebylo na stejný brdo. prostě nechápu co se všem kolem mě na té hře líbí. asi jsem divnej:-)

hééééj, brácho, já to měl úplně stejně, halo šit, ale pak jsem se hecnul, zahrál pár misí v co-op s týpkem ve split screenu a prostě halo forewer :D sotva jsem došel dom, hned jsem dovalil celou kampaň a pak znova a znova a znova :D

prostě bezhlavě frontální útok doprostřed bitvy a až dojdou náboje v zásobníku tak řežééééém pažba nepažba :D fakt jako, tak jak se dokážu vyřádit u téhle hry, to žádná jiná nesvedla :)

to je prostě HALO, hlavu nechej někde jinde a kos to co to dá.

Odkaz ke komentáři

Xbox mam teď doma flashnutý pujčený , ale stejně vůbec nehraju. Vidím to na tak, že v Září si koupím xbox a gears of war3 + Battlefield 3 (pokud bude hratelná xboxová verze (mam v celku obavy, že naše milované konzole to nemůžou utáhnout) . Jinak brzo updatnu hlavní post : - )

Odkaz ke komentáři

• 7 months later...

Halo 4 na dvou koncept artech

O Halo 4 jsme naposledy řádně slyšeli při jeho oznámení na loňském E3, ale jelikož je hra slíbena na letošní podzim, tak se v následujících měsících začneme dozvídat nové informace, i když na nové video si možná počkáme až do června. Tak či onak, náhodou jsme narazili na dva nové koncept arty, které rozhodně stojí za shlédnutí, zvláště když jsme tak dlouho 'sušili hubu'. Co podle vás zachycují a jak se vám líbí, nám napište v komentářích.

1325960883_halo4_concept-05.jpg 1325960851_halo4_concept-04.jpg

Plné rozlyšení: [1] [2]

Odkaz ke komentáři

Vypadá to hodně dobře a je vidět že na tom nedělá Bungie ale nové studio , což bylo vidět tím jak prolétal tou zničenou lodí s tím JetPackem na traileru z E3... ještě nový engin a nebo upravit engin s Reach a budu štastnej jak blecha ... Doufám že to neposerou a že single bude Best to BEST

Odkaz ke komentáři

Porad mi neleze do hlavy, proc celou serii Halo neudelaj na PC...

Proč by to pro boha dělaly :D Vždyt to co vydaj pro xbox se jim několika násobně zaplatí ... A serie Halo patří neodmyslitelně k MS a Xboxu ... proto se asi jen těžko dočkáš

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu