haloconsoleforum Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 na E3 v LA bylo odhaleno pokračování nejlepší xboxové hry všech dob :) Až to rozdýchám , updatnu tento hlavní post. radujme se společně:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 škoda že ta zpráva prosákla ven už před konferencí jinak by to bylo tak 100x lepší překvápko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 na E3 v LA bylo odhaleno pokračování nejlepší xboxové hry všech dob :) Až to rozdýchám , updatnu tento hlavní post. radujme se společně:!: Já vás na jednu stranu chápu že pro vás je série HALO srdcovka, ale mě to bohužel vůbec neuchvátilo. Byla to druhá hra , kvuli které jsem si xko pořizoval , ale zklamání bylo obrovkské. Nepřátelé mě přišli spíše jak z komedie a jejich stvárnění jako do dětské hry a to samé je i s jejich zbraněma. Mám doma limitovku REACH a bojím se ji zahrát , aby to nebylo na stejný brdo. prostě nechápu co se všem kolem mě na té hře líbí. asi jsem divnej:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Multak :D Ja se na to tesil jak malej a ne a ne to prijit az na konci konference se onjevil trailer ktery mi otevrel hubu dokoran....a me se na jazyk dralo jen jedine "Master Chief is back!!!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Jo a tady luxusni trailer kterej zakoncil konferenci MS.... http://www.youtube.com/watch?v=dKR3CujFbg0&feature=iv&annotation_id=annotation_110797 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Paráda ! HALO je prostě srdcovka. Už si brousim zuby na předobjednávku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Já vás na jednu stranu chápu že pro vás je série HALO srdcovka, ale mě to bohužel vůbec neuchvátilo. Byla to druhá hra , kvuli které jsem si xko pořizoval , ale zklamání bylo obrovkské. Nepřátelé mě přišli spíše jak z komedie a jejich stvárnění jako do dětské hry a to samé je i s jejich zbraněma. Mám doma limitovku REACH a bojím se ji zahrát , aby to nebylo na stejný brdo. prostě nechápu co se všem kolem mě na té hře líbí. asi jsem divnej:-) hééééj, brácho, já to měl úplně stejně, halo šit, ale pak jsem se hecnul, zahrál pár misí v co-op s týpkem ve split screenu a prostě halo forewer :D sotva jsem došel dom, hned jsem dovalil celou kampaň a pak znova a znova a znova :D prostě bezhlavě frontální útok doprostřed bitvy a až dojdou náboje v zásobníku tak řežééééém pažba nepažba :D fakt jako, tak jak se dokážu vyřádit u téhle hry, to žádná jiná nesvedla :) to je prostě HALO, hlavu nechej někde jinde a kos to co to dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 crofte už máš konzoli ? :D o důvod víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Me se o tom dneska i zdalo....a nebylo to vubec zly :D Jen to v mym snu vypadalo jak Reach s Master Chiefem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloconsoleforum Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Xbox mam teď doma flashnutý pujčený , ale stejně vůbec nehraju. Vidím to na tak, že v Září si koupím xbox a gears of war3 + Battlefield 3 (pokud bude hratelná xboxová verze (mam v celku obavy, že naše milované konzole to nemůžou utáhnout) . Jinak brzo updatnu hlavní post : - ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Takze "no croft in halo anymore" :( A to jsem se k tomu chtel vratit, s rudym uz jsem si domluvil match :) A potom dnesnim snu a vcerejsim ohlaseni se na to tesim jeste vic. Ale vyber her ti chvalim, to dame :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Halo 4 na dvou koncept artech O Halo 4 jsme naposledy řádně slyšeli při jeho oznámení na loňském E3, ale jelikož je hra slíbena na letošní podzim, tak se v následujících měsících začneme dozvídat nové informace, i když na nové video si možná počkáme až do června. Tak či onak, náhodou jsme narazili na dva nové koncept arty, které rozhodně stojí za shlédnutí, zvláště když jsme tak dlouho 'sušili hubu'. Co podle vás zachycují a jak se vám líbí, nám napište v komentářích. Plné rozlyšení: [1] [2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 to trochu vypadá jako Resistance 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Ty ca jsou moc pekny, jen by jich to klidne chtelo vic :) A hlavne by to uz chtelo nejake poradne gameplay video, vim ze je na to jeste brzo, ale videl bych ho rad...jinak doufam ze zas bude nejaka beta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Vypadá to hodně dobře a je vidět že na tom nedělá Bungie ale nové studio , což bylo vidět tím jak prolétal tou zničenou lodí s tím JetPackem na traileru z E3... ještě nový engin a nebo upravit engin s Reach a budu štastnej jak blecha ... Doufám že to neposerou a že single bude Best to BEST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StormEU Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Porad mi neleze do hlavy, proc celou serii Halo neudelaj na PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Porad mi neleze do hlavy, proc celou serii Halo neudelaj na PC... Proč by to pro boha dělaly :D Vždyt to co vydaj pro xbox se jim několika násobně zaplatí ... A serie Halo patří neodmyslitelně k MS a Xboxu ... proto se asi jen těžko dočkáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StormEU Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Tak vis jak :D vzdycky o tom byly nejaky ty klepy...navic prece jenom 2 dily na PC uz sou pokud se nemylim...rad vzpominam na multiplayer v 1cce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Tak je to jedna z posledních exluzivek xboxu a asi jeho největší klenot a rozhodne hra kvůli které se koupě xboxu vyplatí takze na pc uz asi nikdy nezavita a věřím ze je to dobře ty konverze prej nebyly nic moc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.