Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přehřívání NTB --> Vypnutí

PAdsamP

Otázka

Notebook se mi dnes vypnul cca po 15 minutách hraní NBA 2k11 na plný detaily se schématem napájení "Vysoký výkon" párkrát se mi vypnul ale to sem na něm hrál opravdu docela dlouho zhruba přes 3 hodinky nepřetržitě. Dnes to bylo po třetí a nevim co s tim. Poradíte mi? Jinak NTB je Toshiba Satellite L505 13G, jinak sou ty teploty pravdivé? původně tam bylo tak do 50C° ale jak sem zapnul hru lezlo to nahou až skoro k 90° Dál už sem to nezkoušel, radši sem tu hru vypnul a udělal screen. A notebook je zvenku opravdu dost horkej... http://2i.cz/cf415872a1 ZDE SCREEN

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

bylo by dobre alespon zvenku vyluxovat pruduchy. Jenze tim by se roztocil vetracek, kterej generuje napeti a mohl by ti odpalit desku - takze pokud ho nemuzes zvenku nejak zablokovat, aby se pri luxovani netocil, tak to ani nezkousej cistit zvenku a musis to rozebrat.

Odkaz ke komentáři

• 0

No velké teploty jsou to jak na co. Apple to má třeba udělaný tak, že takové teploty notebook běžně vydrží a nedělá mu problém hrát na tom několik hodin při CPU na 85 °C. To ale asi nebude tvůj případ, protože když už se notebook vypíná, tak je to problém. Hlavně tyhle notebooky nejsou dělaný na hraní, takže tam nemusíš mít žádnou závadu jako např. zanesený větráky, ale ten notebook prostě neuchladí několik hodin hraní. Pokud ti to dřív nedělalo, tak tam může být něco špatně, ale pokud ti to dělá pořád, tak doporučuju koupit chladící podložku.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu