kendykejnova Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 prosim vas mam nove dsi xl.a v nem posledny firmware myslim 1.4.2e.pude mi tam acekard 2i nebo jina karta na hry s netu.dekuji za help. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 samozrejme ze pojde...len sa predom uisti ci je ta karta updatnuta aby isla na ten fw...pokial kupis cisto novu z netu oznacenu ako 1.4.2 tak tam ten update uz bude...pokial to chces z druhej ruky tak sa uisti ci je na danu kartu update pre 1.4.2 (staci si pozriet stranku vyrobcu)(btw v tomto pripade bude treba niekoho kto ma ds lite alebo dsi s nizsim fw a na tom to updatnut..teda pokial ma dostupny update a neni este spraveny) btw ja mam tuto www.r4i-sdhc.com ... ludia sice pisu ze r4 je smejd ale ja som s touto spokojny (smejdy su vacsinou tie r4 klony) a pravidelne vydavaju novy fw...dokonca ma aj moznost priamo v dsku stahovat hry (samozrejme aj najnovsie)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kendykejnova
prosim vas mam nove dsi xl.a v nem posledny firmware myslim 1.4.2e.pude mi tam acekard 2i nebo jina karta na hry s netu.dekuji
za help.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.