k4relB Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Tak hned na zacatku Uncharted 3 - to bude jizda, stejne jako dvojka. Resistance 3 - skvele vypadajici, a stejne jako Uncharted 3, ve 3D. Co na to MS? 3D monitor / TV za celkem rozumny prachy, moc pekny, jsem zvedavej, za kolik to bude u nas. A 2 ruzne obrazy zaroven? Skoda, ze se tomu nepovenoval vic, to muze byt bomba. Jsem zvedav na dalsi informace. Medieval Heroes - jaktoze to hraje bez navigation controlleru? To je stejny jako u tech her na kinect, kdy vubec neovlada chuzi, jen boj.. inFamous 2 - chtel jsem napsat nuda. Ale pokud pujdou designovat uzivatelske levely, navic pomoci MOVE, to muze byt prijemny Starhawk - od Santa Monica? muze byt dobry, ale neumim si vubec predstavit ten zanr ;) Bioshock infinite - Moc pekny, ma to styl, hodne se tesim, asi dam hned dvojku.. ;) A s podporou move? a za par let na NGP? manm! ;) Start Trek - tak to snad bude jen pro fandy... Playstation Suite - o tom uz se mluvilo pred rokem a porad nic, nerozumim, kam chteji smerovat PS VITA - nuda nuda, nic novyho. Co je bomba, je ingame chat. Kazdopadne v ONLINE jsou o mile pred nintendem (ale uvidime zitra :)). A vsechny demicka samozrejme s nabijeckou, jsem zvedavej na vydrz, o te se dnes nemluvi. Cena 249 euro - to je hodne, nechapu to nadseni v sale.. Kolik to bude u nas? :/ Uncharted na VITA - vypada uzasne, to budu mit ModNation Racers - byt me auta nezajimaj, ten editor trati na VITA je cool, to se povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Celkove jsem hodne spokjeny, byt neprislo zadne prekvapeni, ani pseudoprekvapeni, jako mel MS v halo4. Top body: 1) 3D - Vsechny pecky budou 3D podporovat + specialni monitor 2) Uncharted 3 3) PS VITA - pekne, bohuzel zatim pouze prevarovani jiz existujicih veci - LBP, modnation racers, blabla... snad casem. Celkove hodnoceni: 7 / 10 - Narozdil od Microsoftu ukazali kvalitni veci, Nintendo ma co delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Něco k NGP. Smutné je, že u Sony se 17kč = 25kč ... cena u nás se bude pohybovat okolo 6500 - 7000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 myslim, ze pod 7 to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Stejně to je jen smutnej a v podstatě nulovej pokus atakovat mobily! Já bych si Handlekonzoli už nikdy nekoupil. + po tom, co jsem viděl e3 v podání xboxu = microsoftu, tak dost přemuýšlim o prodeji ps3! > další mínusový bod pro sony, počítaje neschopnost zabezpečit servery, přetíženost serverů, dlouhodobý výpadek...! Nemluvě o tom, že ta jejich svítící babule byl krok vedle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Stejně to je jen smutnej a v podstatě nulovej pokus atakovat mobily!Já bych si Handlekonzoli už nikdy nekoupil. + po tom, co jsem viděl e3 v podání xboxu = microsoftu, tak dost přemuýšlim o prodeji ps3! > další mínusový bod pro sony, počítaje neschopnost zabezpečit servery, přetíženost serverů, dlouhodobý výpadek...! Nemluvě o tom, že ta jejich svítící babule byl krok vedle! A co Tě okouzlilo na prezentaci od MS ? Vždyť ukázali v podstatě jen kravinky pro děti. Bambule je fajn - už jsi s tím někdy hrál ? Zvlášť když ji nasázíš do SharpShooteru (= kit ve formě samopalu) ... já si připadal jako opravdovej voják ... :-) Ovládání her na mobilu je zoufalý, zvlášť na dotykovym displeji - ale když to někoho baví, prosím :-) M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Ano. Hrál jsem jak s move, tak na kinectu a kinect je lepší, bohužel. A co Tě okouzlilo na prezentaci od MS ? Vždyť ukázali v podstatě jen kravinky pro děti. Např Mass Efect 3, Ghost recon .... Ovládání her na mobilu je zoufalý, zvlášť na dotykovym displeji - ale když to někoho baví, prosím :-) Jak pro koho. Lidí s tímto názorem moc nebude. Nevšiml jsem si, že by psp, případně nintendo trhalo rekordy v prodeji her. Tyto rekory jsou právě u mobilních telefonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Nevidel jsem teda zive konferenci ale podle ohlasenych veci bych to nehodnotil vyrazne hur nez MS, vezmuli v uvahu, ze Sony predstavovalo konzoli....a myslim si ze nintendo vsechny trumfne az vytahne novou "nextgen" konzoli :) Jinak stve me, ze jsem se nedockal ohlasen GoW 4 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Me hodne prekvapilo ta Vita...o info jsem se predtim moc nezajimal..ale grafika a ovladani nekterych her je fakt dobry...maj to dobre vychytany...snad od toho neupusti a budem delat lepsi a lepsi hry(uz aby bylo zase nejaky GTA :D) Jinak nadseni v sale bylo ocividny...249 dolaru?cca 4200kc...kdo by netleskal...to ze mi jsme na tom hur diky euru tam ty lidi asi fakt netrapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 tady to bude stat batoh, ale cena je stejna jako 3DS, takze to dava smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 To zas bude Sony tratit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Jinak nadseni v sale bylo ocividny...249 dolaru?cca 4200kc...kdo by netleskal...to ze mi jsme na tom hur diky euru tam ty lidi asi fakt netrapi. Takhle to převádět nemůžeš! U nás bude cena tak kolem 7 000Kč :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Vyzne nerozumim, tomu systemu, v evrope to bude za ty samy prachy, jen v eurech, co to je za zp_cenou politiku? Amici si zijou jak prasata v zite a jeste jim to cpou skoro zadarmo...at se pak nedivej ze se u nas tolik krade :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Takhle to převádět nemůžeš! U nás bude cena tak kolem 7 000Kč :( a jak by jsi prevedl 249 dolaru na nase?:D proc bych nemohl....proste to je v USA levnejsi...jako vsechna elektronika.Je jasny ze tleskali...ale taky tleskali jen cenu dolaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 A cesi to tam urcite vypiskavali :D Jen nebyli v ty zaplave tleskani slyset :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Ano. Hrál jsem jak s move, tak na kinectu a kinect je lepší, bohužel. Např Mass Efect 3, Ghost recon .... Jak pro koho. Lidí s tímto názorem moc nebude. Nevšiml jsem si, že by psp, případně nintendo trhalo rekordy v prodeji her. Tyto rekory jsou právě u mobilních telefonů. Neříkám, že je Kinect špatnej, ale zatím mi to přijde víc pro děti. Prezentovaná výhoda "ovládání bez ovladače" mi přijde spíš jako nevýhoda. Až když se sejde dost lidí, tak to má výhodu v tom, že nepotřebuješ pro každýho extra ovladač. Takový situace v životě ale moc často nenastávají. A uznávám, že v těchto chvílích Kinect boduje mnohem víc, než bambule :-) ad mobily) No, argumentuješ trochu mimo mísu: nemůžeš srovnávat počty majitelů přenosných konzolí a počty majitelů mobilů - mobil má každej. A když už ho má, tak si koupí/stáhne nějakou tu hru. Tím se ale NIC NEMĚNÍ NA FAKTU, že požitek z té hry je na mnohem nižší úrovni, kvůli ovládání. (Lidí s tímto názorem bude většina), ale i ta většina se s tím většinou spokojí, protože je to pro ně levný řešení. Levný a naprd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 a jak by jsi prevedl 249 dolaru na nase?:D proc bych nemohl....proste to je v USA levnejsi...jako vsechna elektronika.Je jasny ze tleskali...ale taky tleskali jen cenu dolaru. Právě převod je největší blbost ;) Musíš vzít v potaz plno jiných faktorů. Kdyby to fungovalo jen na převod, tak si pískám a skáču radostí! :D Ale to už je OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Právě převod je největší blbost ;) Musíš vzít v potaz plno jiných faktorů. Kdyby to fungovalo jen na převod, tak si pískám a skáču radostí! :DAle to už je OT. jj ja vim jak to myslis...ale kdyz to vemes jen jako prevod...tak je to takovy....naprd :D Jinak se mi libilo to ovladani tech her na tom...a taky to modnation racers....jak se tam vytvarela ta trat :)...a bylo toho vic...RPG Ruin bylo fakt pekny...a jeste s propojeni PS3 a Vita bylo dobry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 EMĚNÍ NA FAKTU, že požitek z té hry je na mnohem nižší úrovni, kvůli ovládání. (Lidí s tímto názorem bude většina), ale i ta většina se s tím většinou spokojí, protože je to pro ně levný řešení. Levný a naprd :-) Mě jde právě o Apple resp. Iphone a to rozhodně není levná zaležitost. Další argument proti HandKonzoli jsou rozměry. Ikdyž jsem vlastnil PSP, tak jsem ho právě kvůli rozměrům nikam nebral a hrál jsem na něm doma na gauči. At se ti to líbí nebo ne, tak mobilní telefony pomalu, ale jistě přenosné konzole vytlačují. Už na kontě mají pár mrtvol, jako mp3 a mp4 přehrávače. Kapr: No rávě proto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Co přesně je na ME 3 pro Xbox tak zajímavého? Ovládání hlasem? To možná zní dobře na papíře, ale dost pochybuju, že to bude nějak super v reálu. Jinak ME není nic extra z hlediska MS, hra bude i na jiných platformách. Jiank koukám, kdo nemá Kinect, jako by nežil, ale jestli to je správná věc, můžeme debatovat. Cena Vita je hodně zajímavá, musím přiznat, že jsem čekal víc. Pokud budou i hry dobré, možná by to stálo za hřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Mě jde právě o Apple resp. Iphone a to rozhodně není levná zaležitost. Další argument proti HandKonzoli jsou rozměry. Ikdyž jsem vlastnil PSP, tak jsem ho právě kvůli rozměrům nikam nebral a hrál jsem na něm doma na gauči. At se ti to líbí nebo ne, tak mobilní telefony pomalu, ale jistě přenosné konzole vytlačují. Už na kontě mají pár mrtvol, jako mp3 a mp4 přehrávače. Kapr: No rávě proto ;) My si nerozumíme :-) Já Ti neoponuju v tom, že se SW (i hry) na mobily nerozvíjí. Nejsem blbec, abych to neviděl. Říkám úplně jinou věc - že na mobilech ty hry stojí za prd a na konzoli to nemá a mít nebude. Kdo se nesmíří s pošahaným ovládáním na mobilu, které tu hru degraduje, tak si pořídí ještě konzoli. (Já sam si pořídil ještě MP3 přehrávač, protože chci jednostranně zameřenej přístroj, určenej pro danou věc, jehož ovládání je dotažený k dokonalosti. NA mobilu je to sice zadarmo, ale pořád se rozčilovat nad tím, že "by to chtělo trochu něco jinak" mi za těch pár stovek navíc nestojí :-) ) PSP mám taky a vozím ji podle chuti s sebou v tašce přes ramenö ... stejně jako třeba knížku, když mám chuť číst. Doufám, že mi nechceš tvrdit, že na mobilu se dají perfektně číst knížky ... ;-) Nebojím se tedy ani o osud MP3 přehrávačů, tak konzolí, tak knížek (resp. čteček el. knih). Vždy se najde dost těch, co nejdou s laciným davem a za daný přístroj si zaplatí. Snad už chápeš, o čem píšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Joo já tě chápu celou dobu. Každý máme nějaké názory a v určitých částech se shodnem. Rád si nové "PSP" vyzkoušim a když mě opravdu zaujme nebránim se koupi. PS: Ty máš MOVE že? Kdyžtak napsal by si mi do PM/SZ opravdu dobré hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Mám jak jak PS3 tak Xbox..a teda, více mě nadchl určitě MS, to se mi líbilo moc a určitě předčili mé očekávání, Sony, bohužel, ne, u toho jsme dokonce usnul i u záznamu druhý den :D Škoda, dokonce jsem čekal i nějakou veřejnou omluvu..no tak nic, prostě Sony :) ale jinak Nintendo!! Skvěle! Jako vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 No nevím ale Sony se omlouvalo za problém ve své prezentaci, jinak jak bylo vidět, tak Sony chce jít v duchu 3D hraní a MS čim dál vice propagovat svůj Kinect a jeho ovládání. Pokud bych měl porovnávat tak PS3 Move je pro mě lepší varianta než Kinect a to z jednoduchého hlediska a to ten že nemám potřebný prostor pro hraní, ještě jsem neměl čas se probourat k sousedům :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Tak hned na zacatku Uncharted 3 - to bude jizda, stejne jako dvojka.Resistance 3 - skvele vypadajici, a stejne jako Uncharted 3, ve 3D. Co na to MS? 3D monitor / TV za celkem rozumny prachy, moc pekny, jsem zvedavej, za kolik to bude u nas. A 2 ruzne obrazy zaroven? Skoda, ze se tomu nepovenoval vic, to muze byt bomba. Jsem zvedav na dalsi informace. Medieval Heroes - jaktoze to hraje bez navigation controlleru? To je stejny jako u tech her na kinect, kdy vubec neovlada chuzi, jen boj.. inFamous 2 - chtel jsem napsat nuda. Ale pokud pujdou designovat uzivatelske levely, navic pomoci MOVE, to muze byt prijemny Starhawk - od Santa Monica? muze byt dobry, ale neumim si vubec predstavit ten zanr ;) Bioshock infinite - Moc pekny, ma to styl, hodne se tesim, asi dam hned dvojku.. ;) A s podporou move? a za par let na NGP? manm! ;) Start Trek - tak to snad bude jen pro fandy... Playstation Suite - o tom uz se mluvilo pred rokem a porad nic, nerozumim, kam chteji smerovat PS VITA - nuda nuda, nic novyho. Co je bomba, je ingame chat. Kazdopadne v ONLINE jsou o mile pred nintendem (ale uvidime zitra :)). A vsechny demicka samozrejme s nabijeckou, jsem zvedavej na vydrz, o te se dnes nemluvi. Cena 249 euro - to je hodne, nechapu to nadseni v sale.. Kolik to bude u nas? :/ Uncharted na VITA - vypada uzasne, to budu mit ModNation Racers - byt me auta nezajimaj, ten editor trati na VITA je cool, to se povedlo No počkej...to není nabíječka,ale jack pro repráky...;) Jinak nejvíc mě zaujalo samozřejmě PSVita...hlavně to LBP :) skvělý je,že to využívá všechny možnosti ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.