TheSpachtlik Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Zdravím, poradíte mi někdo prosím s minecraftem? Zalíbilo se mi to jenže jsem úplný, ale úplný začátečník.. Kterou verzi si mám stáhnout? Které módy? A když tak co udělat nejdřív? Díky moc za všechny rady :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Nevim kdo ostatní,ale já jedu jen na 1.5,protože mi 1.6 po netu nehorázně laguje a YourCraft server jede na 1.5. Pozor MC je vysoce návyková!!!!! Módy? Nevim xD Nejdřív si najebej pár dřeva (Na výrobu workbenche,krumpáče a lopatičky :) ) Namiř na strom a drž LTM až prostě ujebeš dřevo. zmáčkni E,aby ti najel inventář,a dej dřevo do políčka pod "Crafting" a vyjede ti dřevo. to pak vyplníš na všechny políčka (4 políčka) v "Crafting" , A máš WorkBench,ten si dej úplně dolů,aby jsi ho měl po ruce,a namiř na nějaký místo a dej PTM,a postavíš venku workbench,ta ti zvětší Crafting políčka na 9. Ted si vytvor nějaký sticky (Klacky) a udělej si lopatu a krumpáč (Na Minecraftinfo.com máš jak je postavit) ted si jen najebej něco hlíny a postav si kolem sebe začáteční hliněný dům :D ),na obranu proti Kostíkům,zombíkům a pavouků stačí (Možná bude problém s creeperem - takovej zelenej hajzl co vybuchuje,a přečkej noc. Potom je to na tobě. Já bych si najebal Cobble stone a Upgraduj zbraně..... Edit: Příspěvky 2,000 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 jestli chces muzeme in game si zahrat pres hamachi rovnou ti to vysvetlim skype sxd352 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Jo dík hoší.. už jsem se rozjel :) ..přes amachi by jsme mohli jen nevím přesně jak.. A můžu to hrát online když to mám stáhlé? FxR: 2000 příspěvků :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.