xDante1986 Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 takže vidím že většina lidí má problémy tak to pro vás sepíšu...doufám že to aspoň oceníte pointama.... První co musíte udělat je stáhnout si clonecd a naisntalovat, další potřebnou věcí je torrent nebo rapid odkazy na stáhnutí (využívám já). Po stáhnutí hry: stáhnetu hru, která má dva soubory .iso a .dvd v tomto případě je to jednodušší, s hrou už nemusíte nic dělat, jen otevřete clonecd a hru vypálíte, obvykle to dělám rychlostí 2-2,4x nebo 4x, výš to nemám odzkoušeno tudíž za nic neručím a čím pomaleji pálíte tím líp Mám tak udělaných už hafec her a všechny bez problému fungují.... EDIT: hry musíte pálit na DVD DL+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Dante: Jakou verzi ClodeCD pouzivas? Na jinych forech sem cet, ze to lidi smazej i v jinejch programech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 používám verzi clonecd 5.3.0.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 A to nebude fachat, kdyz tam nebude ten *.dvd soubor? By se dal pouzit z jineho Image a jen prepsat cesta aniz bych to musel hnat pres ten deamon tools. Co myslis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 tak dneska sem zjistil ze dvd-r dl (minusy) nefungujou, napise mi to st vycistim medium a restartuju konzoli ale kdyz to udelam tak to stejne nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 ryder: nahoře jsem to psal...že to nemám odzkoušené, ale že - asi nejdou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 no jasny, ja jen ze sem to zkousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 a jede tajten způsob i na první xbox? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 nevím nezkoušel jsem....ale budu si brzo pořizovat xbox 1, tak ti pak řeknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Tak ten *.dvd soubor se da pouzit z jineho image, jen je treba prepsat cestu v *.dvd souboru a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 bigmarian...to nevím ale je to možné protože já měl flash přes obchod....byl na reklamaci a poslali ho zpět a mám novej...ten jsem proddal bo jsem měl dva...ale taky to nějak udělat museli :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Mohl by sem prosim nekdo napsat to co je v souboru s priponou .dvd. Byl bych moc vdecny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 hele kdyz to vypalim tak uz nepotrbuju zadny cip nebo neco takovyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 potřebuješ mít flashnutý xbox360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 konecne nejake rozumne x360 ceske forum kde se da kecat ;-)) chci se zeptat, zda je kvalita dvd9 , jejichz vypalovani drive bylo hrozne (vetsina dvd skazena) zda je to dane nekvalitni mechanikou /ze to drive neumeli vyrobit/ nebo spatnejma mediam? nikdy jsem dvd9 nevypaloval..mam 2-3 roky starou LG a zajima mne, zda to nani pujde? (podle nero infa ano, ale mam na mysli kvalitne) a jeste neco. na netu jsem cetl, ze lze ty isa rozbalit a pres FLASHFXP nebo TC proste pres lan nakopcit na disk do xka (nevim jestli xkos sharuje disky automaticky nebo se t musi zapnout?) a potom lze hrat bez vypalovani zkousel to nekdo? jak to funguje? to se jako ta hra sama najde? diky moc za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 o podpoře z HDD jse nikde nečetl neslyšel ani nic....mám hry pouze na DVD9, lraději si kup novou vypalovačku tu seženeš v poho za 800-900 i s podporou lightscribe, jinak možná ti to bude pálit i dobře...to bez zkoušky nezjistíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Ja palim gamesy na 2 roky stary LG a uplne v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Já si stáhnu přes torrenty hru.Vyextrahuju a zůstanou 2 soubory.ISO a DVD soubor.Označím ten ISO a vypálím(přes Alcohol,PowerISO i ClonecD) to na DVD+R DL,ale nefunguje mi to.Mám označit ten soubor DVD a TEN vypálit?V CloneCD to jde,ale Alcohol chce jen ten ISO.DVD soubor odmítá pálit.A co originálky?Jdou normálně přepálit např. v Neru-kopírovat DVD?Nebo se originálka musí převést na ISO soubor a ten pak dát vypálit?Pomůže mi někdo?Odpoví mi někdo?Moc moc prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 originálky normálně nejdou, pokud stáhneš hru s koncovkou .iso a .dvd tak přes clone cd vypal nejlépe 1x rychlostí :) vše by ti mělo šlapat pokud ne tak mám dotaz....máš vůbec flash mechaniky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 Flash mám.Akorát jsem zkoušel pálit přes Alcohol a nefunguje mi to.Jinak pár "her" mám a ty jdou.přes CloneCD jsem to zkoušel taky,ale dal jsem vyhledat soubor ISO a ten jsem vypálil,a taky mi o nefungovalo.V xboxu se mi to objevilo jako Mixed data disc a nešlo s tím nic dělat.Takže zkusím označit ten DVD soubor a ten vypálím............Jde o to,že 3 DVD jsem zmrvil,takže 300 kč jev řiti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Ja palim pres ImageBurn rychlosti 2.4 a oznacuju ten soubor DVD a vse slape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Už mi to funguje.Musí se označit ten soubor DVD.V tom CloneCD ti to i samo automaticky nabídne.To ale znamená,že přes Alcohol to nejde.Ten pálí jen ISO soubory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Myslim, ze pres Alcohol to nejde a nekde sem to i cet. Hlavne, ze si to rozchodil a neupec si Xko :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 ano opravdu muzu od kamarada potvrdit ze pres alcohol to vyplait nejde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Ještě dotaz.Jak je to s přehráváním her z USA?Nebo musím stahovat jen hry "region free"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts