Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

takže vidím že většina lidí má problémy tak to pro vás sepíšu...doufám že to aspoň oceníte pointama....

První co musíte udělat je stáhnout si clonecd a naisntalovat, další potřebnou věcí je torrent nebo rapid odkazy na stáhnutí (využívám já). Po stáhnutí hry:

stáhnetu hru, která má dva soubory .iso a .dvd v tomto případě je to jednodušší, s hrou už nemusíte nic dělat, jen otevřete clonecd a hru vypálíte, obvykle to dělám rychlostí 2-2,4x nebo 4x, výš to nemám odzkoušeno tudíž za nic neručím a čím pomaleji pálíte tím líp

Mám tak udělaných už hafec her a všechny bez problému fungují....

EDIT: hry musíte pálit na DVD DL+

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
Odesláno

konecne nejake rozumne x360 ceske forum kde se da kecat ;-))

chci se zeptat, zda je kvalita dvd9 , jejichz vypalovani drive bylo hrozne (vetsina dvd skazena) zda je to dane nekvalitni mechanikou /ze to drive neumeli vyrobit/ nebo spatnejma mediam?

nikdy jsem dvd9 nevypaloval..mam 2-3 roky starou LG a zajima mne, zda to nani pujde? (podle nero infa ano, ale mam na mysli kvalitne)

a jeste neco. na netu jsem cetl, ze lze ty isa rozbalit a pres FLASHFXP nebo TC proste pres lan nakopcit na disk do xka (nevim jestli xkos sharuje disky automaticky nebo se t musi zapnout?) a potom lze hrat bez vypalovani

zkousel to nekdo? jak to funguje? to se jako ta hra sama najde?

diky moc za odpovedi

Odesláno

Já si stáhnu přes torrenty hru.Vyextrahuju a zůstanou 2 soubory.ISO a DVD soubor.Označím ten ISO a vypálím(přes Alcohol,PowerISO i ClonecD) to na DVD+R DL,ale nefunguje mi to.Mám označit ten soubor DVD a TEN vypálit?V CloneCD to jde,ale Alcohol chce jen ten ISO.DVD soubor odmítá pálit.A co originálky?Jdou normálně přepálit např. v Neru-kopírovat DVD?Nebo se originálka musí převést na ISO soubor a ten pak dát vypálit?Pomůže mi někdo?Odpoví mi někdo?Moc moc prosím

Odesláno

Flash mám.Akorát jsem zkoušel pálit přes Alcohol a nefunguje mi to.Jinak pár "her" mám a ty jdou.přes CloneCD jsem to zkoušel taky,ale dal jsem vyhledat soubor ISO a ten jsem vypálil,a taky mi o nefungovalo.V xboxu se mi to objevilo jako Mixed data disc a nešlo s tím nic dělat.Takže zkusím označit ten DVD soubor a ten vypálím............Jde o to,že 3 DVD jsem zmrvil,takže 300 kč jev řiti.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu