Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
Odesláno
forzapraga: na přesně tyhle média jsem vypálil asi 30 her a naprosto bez problémů mi jedou už několik měsíců. Tyto média považuju za velmi kvalitní, to jsem měl už větší problém s Verbatimy, protože se mi zdá, že pod touto značkou se už prodává kdejaký šunt. Když ze spindlu mám 2 média (32,-Kč za jedno) na první pohled poškozená (část plochy pro pálení má úplně jiný odstín) a nejde na ně pálit, tak co si o nich mám myslet. Imation kupuju tady http://www.softcom.cz/produkt/dvdr-imation-85gb-dl-8x-10-cake/?flist=1 ,za tu cenu není co řešit. Taky nejsou špatné Philipsy. Když už sem někdo píšete o někvalitě nějakých médií, tak taky napiště na čem to pálíte, protože ty šit notebookové mechaniky jsou velký rozdíl od kvalitních mechanik desktopových. Vypaluju na Samsungu SH-S203D a přehrávám na Flash Liteon.
Odesláno

jo jo, ja ted mam verbatimky printable ze softcomu a zatim vsechny bezej krasne.

palim normalne na deskopu prez clonecd a na LG SuperMulti GSA-H42LRB s updateovanym fw a je asi 2 roky stara, je mozny ze jsem narazil na vadnou serii, ale snad v czechcomputeru by nemuseli mit nejaky smejdy. No jak se tu ted rozpoutali diskuze s tema dvdckama, tak je to asi hodne podle palirny..

Odesláno

Zdravim potrebujem radu :

1.

Snazim sa vypalit hru cez Imgburn na 2,4x s Verbatim + R DL, lenze hra sa nevypaluje 2,4x ale 4x. Robi to potom problem pri spustani (clean disk) a uz som na to minul dost DVD.

Chcem poznamenat ze som doteraz vypalil uz asi 15 hier a zmena je v tom, ze predtym som kupil Verbatim max 2,4 speed a toto je max 8x speed.

Myslite ze je to kvoli tomu? Robi(lo) vam to tiez? Ako sa to da vyriesit?

2.

Mam extreme 1.5 a jednoduchy program na opatchovanie, neviem presny nazov ale nie je to xdvdmull.. s tym ze len oznacite .iso a nasledne sa oznaci patch a uz sa to len opachuje behom 10s.. Staci to, vyriesi tento program waw3?

A robi to toto, hra sa nacita, zacne sa pytat na update a potom vyhodi clean disk.. Co to moze robit asi som noob ale furt su s tym problemy hlavne u mna.

Dik za dotazy.

Odesláno

to napalovanie mi celkovo neni jasne, pretoze som skusal dat aj vypalovanie rychlostou 8x a ajtak to napalovalo 4x.

A zevraj pokial sa pali rychlostou vyssou ako 2,4x tak to robi problemy ako mne.. je to totalny crap neviem si s tym rady. Doteraz to bolo v poho pokial som mal Verbatim max 2,4x.

Neviete pokial mi to uz spusta update v konzoli ked vlozim DVD, je to spravne patchnute? alebo to este nic neznamena.. potom mi to vyhodi clean disk ako sa to zacne updatovat.

Predavam prazdne DVD 5 ks Memorex, 9 ks Verbatim zadarmo xDxDxD

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu