Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Cau, nejde mivypalit Fallout (prvni hra kterou vubec vypaluju xD) Normalne sem stahl fallout3 podle popisu: verified by agbx360 GUI Version 1.0.; Retail Version System: PAL & NTSC-U Stealth: SP+

Jen otevru ten .dvd soubor v imgburnu a dam palit.. NIC s TIM NEDELAM :) Jen stahnu a hned palim. strcim do Xka, u My xbox mi to napis,e ze tma mam fallout3, dam play game a napise mi to "This disc is unreadable" a ze mam zkusit vycistit dvd, nebo restart konzole. Konzole je vcera nova a flashla 1.6fw nedelam neco blbe ?

Je to sice prvni hra, kterou vypaluji na x, ale zda se mi to nejake divne... Soubory tam sou dobre na tom dvd.. (audio_ts a video_ts) konzole to pozna, ze je to fallout, ale nejde :( jinak zkousel sem tam dat film a ten to precte :)

Odesláno

1.2. Zkontrolovano, Funkcni

3. ano pálím to na verbatim + DL (je takovy cely bily, bez popisu)

4. HMm jestli sem na to najel spravne, tak v system info je napsane: Dashboard: 2.0.7371.0

edit: ted vypaluju assasians creed tady z fora.. jestli to nahodou nebude isem (i kdyz ho abx zhodnotil bez chyby toho fallouta) jestli to nepujde, tak uz si fakt nevim rady a obesim se nasnure od dalkoveho ovladace :(

EDIT2: Hmm tak problem byl precijenom nejspis v isu, sthal sem assasians creed a ten mi jde nadherne, takze topalirnou nebude.. ale je todivny.. vsechno mam stejne v abx360 nastavene jak u fallouta, tak u Assasian's creed

Odesláno

Caute,

precital som si cele vlakno, robim vsetko podla navodu a Xbox mi stale vypise play DVD. Palim to na ntb Asus aj na stolnom PC s vypalovackou Optiarc. Uz som odpalil 9 DVD (6xTraxdata,1x Imation,2x Verbatim) samozrejme vsetky DVD+R DL 8x. Xbox ma ixtreme1,51. Konzolu som kupil pred tyzdnom od jedneho typka aj s 12 napalenymi hrami (GW2,FIFA09,Madagascar2 atd.) a tie mi vsetky ficia bez problemov! Palil som ako v CloneCD aj Imgburn aj DVDdecrypter podla navodu co je tu na fore a vysledok je stale ten isty: play DVD. Iso som presiel abgx360 a vsetko OK a napriek tomu nic. Dakujem za kazdu radu...

Odesláno

Tak po precteni fora je to s tim play diskem a jak to das tak se ti objevi ta bila obrazovka s tim xboxem.Tak to je s tou novou verzi ochran her , mno musim si preflasnout xko , mam ho tak od vanoc...myslim mozna drive flashle tak to jakoze budu muset znovu platit ,...aaaaaaa.To nejde ze tam cepnu dvd dpudtim a je hotovo :-D no tak IT , delejte s tim neco:psp:

Odesláno

Mam takyto problem.

Kamarat mi doniesol napalenu hru Transformers asi dvojka a tak som si ju chcel skopcit.

Dal som do kompu a cez clone CD urobil obraz na HDD a nasledne napalil.Najprv na memorex 2,4x .Tam mi to aj napalovalo 2,4x lebo to medium sa rychlejsie palit neda. No ked vlozim do x-ka tak mi po nacitani napise open tray.

Tak som kupil verbatim 8x. Tam aj ked som nastavil rychlost 2x tak mi to palilo 4x a vysledok ten isty. Image som robil odznova.

Ta orig. napalen hra od kamosa ide normalne.

Neviete kde moze byt problem???

Dik

• Moderators
Odesláno

Zrejme mezi klavesnici a zidli ...

A palis to ze souboru .dvd ?

Clone cd totis udela format isa napr. :

iso.001 , iso.002 , iso.003 , atd. a soubor .dvd ktery oznacis pred vypalenim , ze ktereho vlastne vypalujes . Neco delas spatne .

Zkus to ulozit do isa treba pomoci dvd decrypter a udelej si k tomu soubor .dvd manualne (topik pro zacatecniky) a nebo pomoci abgx360 (navod v tutorialech)

Odesláno

Potřeboval bych poradit s tímto problémem: Stáhnul jsem si tady z fóra hru Fight Night Round 4 a podle návodu ji vypálil. Po vložení do xboxu se objevil screen na kterém byly možnosti jako při přehrávání filmu. Podotýkám, že mám flashnutý xbox, vypaloval jsem rychlostí 2 - 2,4x a na Verbatim DVD DL +. Moje DVD mechanika je Sony Optiarc AD-7201A LS 12x12x20x20x s.

• 2 weeks later...
Odesláno

Stahnul jsem par her jak je tu již zmíneno dva soubory dvd a iso V clone cd jsem označil soubor dvd a u některych to šlo označit a vypalilo to dobře( hra jede) a u některych když označím dvd soubor tak to napíše že to nemuže najít nebo otevřít ted nevím a dal s tím nejde nic dělat a když vypalím ten vetší soubor tak je dvd na nic,:blink: da se s tím něco dělat?

Odesláno

Ahoj, mám takový technický dotaz

Jak vypálit hru předělanou z Xbox1 na 360

Jedná se o hru Black

Sosnul sem DVD5 verzi

No a mam soubor 4.6 GB, a je to iso, a vevnitř sou normál soubory jak u hry na komp, jako ne setup.exe ale prostě jako kdyby to na kompu bylo nainstalovaný tak tak ta hra vypadá

Je to BLACK[PAL/ENG/DVD5] a nevím jestli mám dát vypálit Image nebo nechat normál ISO asi ne co? No tak budu rád za každou radu!!

Tak teď dávám Nero -> Vypálit Obraz CD na Verbatim DVD+RW, tak jsem zvědav zda to pude

Btw. hlavní proč se na tohle ptám je to že tam není soubor .dvd a ISO není složka video a audio

Vypaleno, v xboxu se mi ukaze Play Black, ale nejde to, pise mi to chybu X:5829.0 B:1884.0

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu