Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Mam problem s vypalovanim her na xko hry jsem stahnul na netu vypaloval jsem pres imgburn na verbatim dvd+r dl 2hry v pode slapaly 3hry po vlozeni do ixka mi to pise ze je disk necitelny at ho vycistim a restartuji konzoli, muze mi prosim nekdo poradit zkousel jse pak vypalovat i pres clone cd a je to to same.

pokud máš poslední firmware mechaniky...ten co ochraňuje na hraní na live...tak jsou hry které na tom xku bez úpravy ti nepůjdou....a některé budou dělat i tento problém, další možností je taky poškrábané médium

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Takže 1x rychlost nepomohla nešel ani Crash.Of.The.Titans.PAL.XBOX360-GAC ale vypálil jsem ho ještě na starý sony dvd rw-d22a a hra funguje páleno ve stejným programu rychlosti i medium.Takže lg bude stát asi za prd a to jí mam tak rok a půl sony tak tři a má toho hodně za sebou.CHci koupit novou mechaniku takže pokud byste mohli poradit bilo by to skvělé připojení přes IDE. dík za rady

Já mám také LG a měl jsem problémy.Potom mi poradil kamarád,abych se podíval,jestli mám nejnovější software - na http://www.cdr.cz/?rekordery.Měl jsem dl3 a šlo to upgradovat na dl5.Potom se to hodně zlepšilo a bralo mi to bezchybně i DVD,kde NERO předtím vykazovalo samé chyby.

Odesláno
Já mám mechaniku NEC a jsem spokojenej, moc jsem toho ještě na xko nevypaloval, ale všechno zatím bez problémů. Podle mě je to dost kvalitní mechanika.

Chci se zeptat. Jak je to s kopírováním pálenek. Když stáhnu image do PC a vypálím na DVD, jde nějak ten img dostat z toho DVD zas do PC nebo to prostě zkopírovat? Někde jsem četl že to jde jednoduše přes Nero, máte někdo zkušenosti? Díky

Vezmeš už pálenou hru a dáš ji normálně kopírovat buď clonemCd,nebo já bez problémů kopíruji NEREM ( příkazem kopírovat DVD )

Odesláno

Co se týče vypalování, tak hlavně to chce každé iso napřed zkontrolovat v aktuální verzi programu XDVDMulleter a když je to v něm OK (správný region, xtreme compativble), tak až pak vypálit 2.4x (používám verbatim a imgburn). No a pak taky nestahovat kdejaký pochybný rip, ale vybrat si spíš nějaký private tracker jako je http://www.blackcats-games.net/ Zatím se mi nestalo, že by mi nějaké dvd nejelo, nebo nějak blblo.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Odesláno

No ja sem skousel vypalit hru v clone cd a mne to nejde tak bych se chtel poradit jak to mam udelat . Ja sem to udelal tak ze sem zaprvi stahl hru z torentu a pak sem otevřel tu hru ve winralu tam byli dva soubori jeden iso a druhy dvd soubor a kdyz sem to dal palit v clone cd tak mne to napsalo (zkusit prepalit (overburning) a nebo zapisovat az do konce media) . Ja sem to prepalil 2 x rychlosti v tom (overburning) a mne to nefunguje takže nevim jak, a prepaloval sem stoho dvd souboru a na medium DVD+R DL 8.5Gb

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu