koreko Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Zdar!Mam psp FAT a jelo mi normalně než dotedka..naraz jsou hry strasně posekané a nekteré uz nefungují...filmy jdou dobre..nevite jak to opravit?? PS:dal sem si do PSP zararovanu hru a rozbalil jsem si ju v PSP rovnou do PSP..nema to nato vliv?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Urcite sis prenastavil CPU frekvenci ve VSH menu. V recovery nebo ve VSH menu nastav CPU na 333 nebo na Default a bude to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 skusim to ale do recovery sem ani nepachnulll...no ete to bylo 12dni u taty ve skrini :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Derno Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 pokud to nepomůže zkus naformátovat kartu v psp taky jsem měl tenhle problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Nebo možná máš moc Pluginů ... v PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Červen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 jo uz to facha bezvladne diki borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
koreko
Zdar!Mam psp FAT a jelo mi normalně než dotedka..naraz jsou hry strasně posekané a nekteré uz nefungují...filmy jdou dobre..nevite jak to opravit??
PS:dal sem si do PSP zararovanu hru a rozbalil jsem si ju v PSP rovnou do PSP..nema to nato vliv??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.